CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o muzyke
Uczulony` - Wto 09 Sty, 2007 15:06 ciach ciabach dobry pomysl , ale , wlasnie lagi killing me softly narazie na niepsychic - Wto 09 Sty, 2007 15:30 nie;]kyryry - Wto 09 Sty, 2007 15:37 ale to chyba nie jest kwestia lagowania serva ( kazdemu tylko raz na poczatku by muzyczke sciagnelo i potem bez problemu lecimy z nozami na przeciwnika)
Przynajmniej tak mi sie wydaje ... co do dzwiekow typu hedszot .. itp to jestem przeciwny spree - Wto 09 Sty, 2007 15:43 na nie ... bo i tak wszyscy na respie w 30 sekund się zdążą wytłuc WOJTAS - Wto 09 Sty, 2007 15:59
siatkarz napisał/a:
nie bo........ nie
a moze jescze takie *cenzura* typu: 'kiling spriiii' 'hetszot' itp sobie zamontujemy ? normlanie szałass
HAHAHHAHAHH
P.s mi to nie robi ale raczej na NIE WEGier - Wto 09 Sty, 2007 16:01
RazeL napisał/a:
siatkarz napisał/a:
nie bo........ nie
a moze jescze takie *cenzura* typu: 'kiling spriiii' 'hetszot' itp sobie zamontujemy ? normlanie szałass
HAHAHHAHAHH
P.s mi to nie robi ale raczej na NIE
a ja na propozycje Siaty jestem na TAAAAAAAAAKKKKK, to kiedy moglibyśmy je zainstalować tukaczew yyyy to znaczy Teczka ?m!ke - Wto 09 Sty, 2007 16:38 nie bo lagi bede miał większe domeztoz - Wto 09 Sty, 2007 16:43 konserwatyzm r0x nie i.S.b - Wto 09 Sty, 2007 17:19
siatkarz napisał/a:
a moze jescze takie *cenzura* ...
Siatek, *cenzura* to Ty zostaw w spokoju hahhahahhah
Niby masz dziewczyne, a Ci *cenzura* w głowie
Co do tematu, to raczej na nie, bo jeszcze bardziej sie serv bedzie mulil znajac zycie kyryry - Wto 09 Sty, 2007 18:31 Moim skromnym zdaniem nie powinno byc problemu czy ma byc muza na poczatku... pewnie ze TAK
Powinien byc tylko problem jaki utwor wybrac