CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - ZLOT bydziakow ?? Bydgoszcz 2007 :D
domeztoz - Śro 10 Sty, 2007 21:57 jak bdd bedzie to ja nie przyjezdzam nie no za daleko itp. gdzie prosty chlop z mazur bedzie jechal do wielkiego miasta bydgoszczy? spaliny... bandyci... i inne. a ja sie nie dziwie sie. miasto seksu i zozpusty .:Solid_Snake:. - Śro 10 Sty, 2007 22:04 mozna niedaleko np. w pieczyskach, czy w krówce gdzieśpotek - Śro 10 Sty, 2007 22:06
domeztoz napisał/a:
jak bdd bedzie to ja nie przyjezdzam nie no za daleko itp. gdzie prosty chlop z mazur bedzie jechal do wielkiego miasta bydgoszczy? spaliny... bandyci... i inne. a ja sie nie dziwie sie. miasto seksu i zozpusty
widzisz domeztoz dobrze mówi na mazury przyjeżdżajcie domek się zorganizuje nad jeziorem Moras - Śro 10 Sty, 2007 22:19
potek napisał/a:
domeztoz napisał/a:
jak bdd bedzie to ja nie przyjezdzam nie no za daleko itp. gdzie prosty chlop z mazur bedzie jechal do wielkiego miasta bydgoszczy? spaliny... bandyci... i inne. a ja sie nie dziwie sie. miasto seksu i zozpusty
widzisz domeztoz dobrze mówi na mazury przyjeżdżajcie domek się zorganizuje nad jeziorem
Wilkasy!! albo Giżycko , ah co to były za wakacje Cashreen - Śro 10 Sty, 2007 22:22 mi to jedno gdzie moze nawet bydz warszawa albo wrocek o idziemy all do raduka do wrocka moras mamy niedaleko i.S.b - Śro 10 Sty, 2007 23:28 Mi też pasuje lepiej w wakacje jakby co, a co do miejscowości, to dla mnie najlepsza
W-wa ale do Bydzi też dojadę Tylko trzeba by to jakoś konkretnie zorganizować, żeby się nie skończyło gadką na forum P-C P-K - Śro 10 Sty, 2007 23:47 No prostacko, że tak. Moga by i ferie i lato. Whatever.siatkarz - Czw 11 Sty, 2007 04:01
Cashreen napisał/a:
mi to jedno gdzie moze nawet bydz warszawa albo wrocek o idziemy all do raduka do wrocka moras mamy niedaleko
raduk goscinny i pokaze kazdemu skilla pod biurkiem domeztoz - Czw 11 Sty, 2007 05:53
Moras napisał/a:
Wilkasy!! albo Giżycko , ah co to były za wakacje
moras... zadziwiasz mnie... kiedy tam byles? czlowieku to tak jak bys koo mnie przeszedl spree - Czw 11 Sty, 2007 06:44
domeztoz napisał/a:
Moras napisał/a:
Wilkasy!! albo Giżycko , ah co to były za wakacje
moras... zadziwiasz mnie... kiedy tam byles? czlowieku to tak jak bys koo mnie przeszedl