CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o Admina // Uczulony`
siatkarz - Czw 18 Sty, 2007 14:58 znany wiec czemu nie
takdomeztoz - Czw 18 Sty, 2007 15:25 tak qBert - Czw 18 Sty, 2007 16:26 Ja jestem na nie
A to dla tego że ostanio na bydzi pojawil sie okrutny lag A jak na b2 jeszcze ktos gra to w ogole jest #%$%^@#$@#
Uważam że dać mu, owszem, ale jak lagi zniknął... A teraz to wyłączyć w ogóle b2
Podsumowując - Na tak ale dopiero jak lagi pójdą w zapomnienie...WOJTAS - Czw 18 Sty, 2007 16:58 Oczywiscie ze TAK ↑↑↑↑←← ale qbert dobrze mysli Uczulony` - Czw 18 Sty, 2007 17:08
qBert napisał/a:
Ja jestem na nie
A to dla tego że ostanio na bydzi pojawil sie okrutny lag A jak na b2 jeszcze ktos gra to w ogole jest #%$%^@#$@#
Uważam że dać mu, owszem, ale jak lagi zniknął... A teraz to wyłączyć w ogóle b2
Podsumowując - Na tak ale dopiero jak lagi pójdą w zapomnienie...
no dobra ale bede mial czas sie nauczyc tych wszystkich komend qBert - Czw 18 Sty, 2007 17:12
Uczulony` napisał/a:
qBert napisał/a:
Ja jestem na nie
Podsumowując - Na tak ale dopiero jak lagi pójdą w zapomnienie...
no dobra ale bede mial czas sie nauczyc tych wszystkich komend
jeśli wyłączą b2 to nie wiem jak A jeśli chodzi o komendy to mogę Ci wysłać na PW wszystkie...Cashreen - Czw 18 Sty, 2007 17:24 PeWnIe Ze TaK zIoOm Ahahah ritarded l. - Czw 18 Sty, 2007 19:05 nieUczulony` - Czw 18 Sty, 2007 19:10
VorteX^^ napisał/a:
nie
NO NIE , strzelam focha ci w twarz bujakasha , jaksiemash jakos tak tajemniczo
qBert to wyslij zaczne się uczyc na pamieć ciasteczkowy - Czw 18 Sty, 2007 19:15 Uczulony nie udzielaj sie w swoim Topicu .