CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - forum sie muli :(
nappy - Pon 29 Sty, 2007 17:07 hihi, admini, hihi, działajciedomeztoz - Pon 29 Sty, 2007 18:26 ej no naprawde przez ostatnie dni troche zamula... a jeszcze do tego tradycyjnie przekroczylem limit w neo zal do kfadratuciasteczkowy - Pon 29 Sty, 2007 18:42
nappy napisał/a:
hihi, admini, hihi, działajcie
Nie pękaj działamy , narazie wysłaliśmy 2 oficjalne pisma do admina easyisp.
Niestety bez odpowiedzi z tym że jedno zostało wysłane wczoraj więc mają jeszcze czas.
Jeśli nie będzie odpowiedzi zmienimy serwer i napiszemy na forach o ich ignorancji do klienta.neverling~ - Pon 29 Sty, 2007 21:51
ciasteczkowy napisał/a:
nappy napisał/a:
hihi, admini, hihi, działajcie
Nie pękaj działamy , narazie wysłaliśmy 2 oficjalne pisma do admina easyisp.
Niestety bez odpowiedzi z tym że jedno zostało wysłane wczoraj więc mają jeszcze czas.
Jeśli nie będzie odpowiedzi zmienimy serwer i napiszemy na forach o ich ignorancji do klienta.
Wyslij im ten link z tym tematem to odrazu zadzialaja siatkarz - Pon 29 Sty, 2007 23:18 wogole to jakis splot nieszczesc ;/ bydzia ledwo daje rade... i jescze forum ma czkawki i padaczki...Uczulony` - Wto 30 Sty, 2007 08:08 nie no padaczka jest 8 rano sam na forum a zaeby to napisac musialem czekac 2 minuty WEGier - Wto 30 Sty, 2007 09:39
siatkarz napisał/a:
wogole to jakis splot nieszczesc ;/ bydzia ledwo daje rade... i jescze forum ma czkawki i padaczki...
mnie się tam dobrze na bydzie teraz gra, a jak mam lagi to tylko wyłącznie z winy mojego dslwisnia - Wto 30 Sty, 2007 10:05 mi sie dobrze gra na bydzi ale forum zdeka zamola ... Uczulony` - Wto 30 Sty, 2007 10:53 wczoraj na estete lag podskoczyl do 150 przez pare sekundqBert - Wto 30 Sty, 2007 13:03 nie tam lagi są z tym że ja uważam że to wina telstenu... ewentualnie jakis routerow pomiędzy telstenem a innymi providerami...
A co do Forum to wiedzcie ze cały czas ktoś robi coś w tej sprawie...