Ps. nappy nie graj na awacomie... Tam są po#$%@#% admini z ~Dyszkiem na czele... Dostaniesz bana jak będziesz miał lepsze statsy od niego... molti - Pią 02 Lut, 2007 11:34 No coz... takie zycie WEGier - Pią 02 Lut, 2007 12:00 znalazł się chojrak ... uważaj na słowa typiesiatkarz - Pią 02 Lut, 2007 12:41 chlopak doszedl hahahaneverling~ - Pią 02 Lut, 2007 13:47
Cytat:
zaco dostalem bana lolku przeciez cie dojade jak sie dowiem
Ja juz bym pakowal walizki James
Janek wszystko mozna wyjasniac na spokojnie. Kazdy moze zboczyc z drogi i wlaczyc czity. Tylko trzeba porozmawiac jak czlowiek, a nie wyskakiwac z takimi zdaniami RadukE - Pią 02 Lut, 2007 14:14 heh... nie ma mowy w niektorych akcjach ze ich slyszal ... pozatym jest kilka sytuacji ktorych nawet nie trzeba komentowac ... jak dla mnie to wh :-) GJ Admini ;-) Pozdro Dzejms spree - Pią 02 Lut, 2007 14:47 Temat postu: Re: zaco dostalem bana lolku przeciez cie dojade jak sie do
JaNeK napisał/a:
od 6lat nie czituje a tu ban jak to od ciebie dzejms to masz przerabane nie zato ze mam bana za to ze niewiez a banujez niby za wh hyba mam wy....bane na to ze ban ale cie dojade zapamietaj a spotkamy sie zapewne
hahahahahahahahaha jaki tekst, o ja niemoge hahahahahaha
Takie już są te kozaczki netowe, hardzi tylko przed kompem.
GJ DzejmskoJOt - Pią 02 Lut, 2007 15:52 Demo nr 1 . wh ewidentne ((( szkoda janek