To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - wtf?

Trel - Pon 12 Lut, 2007 21:50

hamahi ? Albo tak jak ciasteczkowy mi powiedzial w innym temacie jak mam bana na IP to w neo wystarczy disconnect :) nie wiem czy zadziala...
nowik - Pon 12 Lut, 2007 22:00

Trel prosze oswiec mnie co ma do tego hamahi ?:|

a co do bana na IP patrz 5 postow wyzej...

Trel - Pon 12 Lut, 2007 22:06

@nowik hamahi zmienia IP zew/wew ? chyba nie jestem pewien ... chcialem pomoc...
WEGier - Pon 12 Lut, 2007 22:09

jeżeli nie pomoże to muszę napisac do nich e-mial :[
kurde bez google to jak bez oczu ... 80% mojej pracy sie o nie opiera :/

PS danke za hilfe :* to EvEryBooody

nowik - Pon 12 Lut, 2007 22:17

Trel hamahi sluzy do tworzenia wirtualnych sieci LAN, a dziala na zasadzie komunikacji klient<->klient i tylko w tym wypadku dla tego programu dziala Ci niby jakies tam IP wirutalne , ktore tak naprawde nie istnieje w sieci globalnej....

WEGier teraz zauwazylem ze napisales ze korzystasz z google kilkaset razy no to sam sobie odpowiedziales na to co oni napisali ;P A zablokowali pewnie dlatego ze cala siec korzysta rowniez wiele razy i google otrzymuje pewnie nawet kilka polaczen w tym samym czasie i automatycznie blokuje ten adres IP... moim zdaniem za jakis czas to to przejdzie

Trel - Wto 13 Lut, 2007 14:56

nowik napisał/a:
Trel hamahi sluzy do tworzenia wirtualnych sieci LAN, a dziala na zasadzie komunikacji klient<->klient i tylko w tym wypadku dla tego programu dziala Ci niby jakies tam IP wirutalne , ktore tak naprawde nie istnieje w sieci globalnej....

no to dzieki za wyjasnienie...

WEGier - Wto 13 Lut, 2007 15:37

dziwne ale wszytko wróciło do normy

mam podejrzenie że była to forma reklamy, bo nawet widać że proponują link do antywirusa i antyspyware z firmy macafee