CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prosba o zdjecie bana
domeztoz - Nie 25 Lut, 2007 14:58 ja bym dal od 2 tyg. w gore... za takie jechanie
i pod obserwacje... w razie co to PERM z miejsca WOJTAS - Nie 25 Lut, 2007 17:04 no niestety chlopaka troche ponioslo ale znam go, dlugo gra na bydzi i wiem ze nigdy nie bylo zadnych podobnych incydentow wiec jak narazie mozecie nie brac pod uwage PERMA jak juz to 2 tyg. ;p takie jest moje skromne zdanie neverling~ - Nie 25 Lut, 2007 19:48 Sempaj zawsze byl OK, Duzo gra i nigdy nie bylo z nim problemow
Ale nie toleruje jak ktos ubliza na rodzine a wszczegolnosci na matke
Co do perma Moze miesiac i jeszcze jedna szansa na poprawe? psychic - Nie 25 Lut, 2007 22:30 Mysle ze 2 tygodnie powinny wystarczyc.. fakt zachowal sie jak rasowy pleb^^ ale podobno nigdy mu sie to nie zdarzalo
jak to nie prawda to pewnie sie powtorzy i wtedy perm bedzie sie nalezal ciasteczkowy - Nie 25 Lut, 2007 23:03 Dobra jeśli przeprosi za swoje winy to teczka podejmie decyzje .
Myślę że 2 tygodnie odpoczynku dla relaksu i zaprosimy pana ponownie .
Myślę że taka sytuacja się więcej nie powtórzy !
Teczka jeśli kolega przeprosi zamykaj temat i 2 tygodnie.i.S.b - Pon 26 Lut, 2007 13:58 pokuta musi być, najpierw PRZEPROŚ, i na następny raz nie wyskakuj z takimi textami, bo gdybyś to Ty miał @, z całą pewnością postąpił byś tak samo, gdybyś widział, że ktoś się zachowuje w taki sposób jak Ty.
imo min. 2 tyg, mniej nie masz co marzyć.sempaj - Pon 26 Lut, 2007 14:42 spoko moje maluszki
PRZEPRASZAM za moje zachowanie, niewiem czy ten ziomus jest na tym forum, wiec sorry ze pojechalem Ci po rodzinie teczufka - Pon 26 Lut, 2007 17:22 Ban zostaje utrzymany na czas 2 tygodni, a gracz po tym czasie bedzie obserwowany.