CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Paranaoje?
WEGier - Pią 09 Mar, 2007 19:01 dobra książka nie jest zła, jak chcesz mogę wypisać Ci pare pozycjiPlast!c - Pią 09 Mar, 2007 19:25 Zalatw od kogos jakies dobre seriale typu lost, prison break, jak lubisz anime to naruto i gwarantuje ci ze sie nie znudzisz trzeba sie tylko wczuc domeztoz - Pią 09 Mar, 2007 19:32
Plast!c napisał/a:
trzeba sie tylko wczuc
ty to robisz za mocno
@ rolnik skoro maturka za rok to juz mozesz zaczynac przygotowania... a nie tak jak ja... wszystko na ostatnia chwile... i na cs'a nie mam czasu lnk - Pią 09 Mar, 2007 19:34 ksiazka albo sport jakis ( ;
jakub w. - wiadomo chyba ;- ))
operacja dzien wskrzeszenia - extra super uber cool ksiazka ;- DD
cien wiatru ale dopiero zaczynam czytac : d
amerykanscy bogowie podobno dobra ale czekam na wydanie wersji autorskiej , 16.03.07 bedzie w empiku = D
dziennik norweski dwa tomy - nawet nie zle
cieplo sie robi coraz bardziej wiec rower czeka jesli lubisz albo pilka lub to co lubisz ;- ))psychic - Pią 09 Mar, 2007 22:13 lol ucz sie do maturki^^
ja nawet jeszcze prezentacji nie zaczalem
pewnie bedzie na ostatni tydzien robiona ale co tam nie zebym sie bal:|qBert - Pią 09 Mar, 2007 22:38
lnk napisał/a:
ksiazka albo sport jakis ( ;
jakub w. - wiadomo chyba ;- ))
operacja dzien wskrzeszenia - extra super uber cool ksiazka ;- DD
cien wiatru ale dopiero zaczynam czytac : d
amerykanscy bogowie podobno dobra ale czekam na wydanie wersji autorskiej , 16.03.07 bedzie w empiku = D
dziennik norweski dwa tomy - nawet nie zle
cieplo sie robi coraz bardziej wiec rower czeka jesli lubisz albo pilka lub to co lubisz ;- ))
no prosze, prosze. mile zaskoczenie ze ktos jeszcze ksiazki czyta...
ja osobiscie polecil bym Ci bardziej ogolnie. WSZYSTKIE bez wyjatko ksiazki jakie czytalem Roberta Ludluma byly naprawde świetne! Możesz go znać z takich tytułow jak Tożsamość Bourne'a czy Krucjata Bourne'a. Polecam również Droge do Omaha...WOJTAS - Sob 10 Mar, 2007 01:58 ANIME ROX no. 10 - Sob 10 Mar, 2007 07:51 Z książek to coś typu "Martina Edena" J. Londona albo "Reqiem dla przeklętych" Davida Lindseya mozecie polecić
Seriali nie mam od kogo załatwić. Ściągnąć nic nie mogę. Do matury się już uczę. Sport- handball 4 life. Rower ukradli . Jeśli ktoś ma wszystkie odcinki np Db, Dbz i dbz gt to chętnie kupię albo narutonowik - Sob 10 Mar, 2007 10:15
czlowiek z roli napisał/a:
... Jeśli ktoś ma wszystkie odcinki np Db, Dbz i dbz gt to chętnie kupię albo naruto
DB GT tylko nie mam wszystkie odcinki TVRiP z RTL 7 ;Pno. 10 - Sob 10 Mar, 2007 10:32 no to kurde wyślij mi za rozsądną cenę