CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Za Mojego Drogiego Kolege [*] :(
SzeFO - Pon 19 Mar, 2007 10:59 [*]Moras - Pon 19 Mar, 2007 11:01 [*]
MIKAS - Pon 19 Mar, 2007 11:35 ['] Dzien po smierci mojego ojca siatkarz - Pon 19 Mar, 2007 12:24 [']nappy - Pon 19 Mar, 2007 12:39 \*/ \*/ [*] [*] (*) (*)
sprzedaje e-znicze.
Ludzie, nie macie naprawde co ze soba robic? Aqq wstaw sobie jeszcze do podpisu na forum milion swieczek + opisik na gg i bedziesz fajny.
Idz pociesz tych, ktorym go naprawde brakuje - tutaj nikt go nie znal a wszyscy nagle swieczki stawiaja. Nie mow, ze jestem bezduszny czy cos - tylko takie zachowanie mnie bawi, chwalisz sie czy zalisz? Aqq - Pon 19 Mar, 2007 15:08 człowieku umiesz czytać ze zrozumieniem ? " niech jak najwiecej ludzi się za niego pomodli " rozumiesz coś z tego ? bo po tym co napisałeś na to nie wygląda, świeczki to tylko znak od osób że nad tym pomyśleli przez chwile że ktoś zmarł tego i tego dnia i nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś go znał czy nie. " Pocieszyć tych którzy tego potrzebują " co ? za kogo Ty sie uważasz w takiej sytuacji rodzina to najlepsza pomoc osoby pośrednie są osobami pośrednimi lecz jakąś pomoc od siebie na pewno dają, nie pasuje Ci to że taki post powstał z mojej iniciatywy to nie musisz tutaj zaglądać nie musisz też wyrażać swojego zdania publicznie, ludzie którzy tutaj się wypisali zachowali własne zdania dla siebie, nie interesuje mnie twoja osoba " bezduszny " (pff przykre jest to co napisałeś), interesuje mnie jednak to jak wyraziłeś swoje zdanie gardze tymi co nie umieją uszanować zdania innych Ty na takiego wyglądasz nie zdążyłeś się przjechać po ciękim lodzie i wpaść do wody ? pamietaj jak że takich jak Ty było wielu.Nie szukam sobie wrogów na tym forum jednak nie umiem przejść obok takich wypowiedzi obojętnie, jeżeli takie sytuacje Cie bawią to jaki jesteś w życiu codziennym ktoś umiera a Ty śmiejesz się rodzinie w twarz ? podobną sytuacje odwzorowałaś swoją wypowiedzią.domeztoz - Pon 19 Mar, 2007 15:33 wszelakim lancuszkom mowie STOP
ale swieczke moge postawic bo to nie tasiemiec
[`] R.I.P.nappy - Pon 19 Mar, 2007 15:52 1) naucz się pisać
2) używaj kropek
3) "gardze tymi co nie umieją uszanować zdania innych"
Rotfl, czy ja coś napisałem? Jak narazie to Ty nie potrafisz uszanować mojego zdania.
4) "świeczki to tylko znak od osób że nad tym pomyśleli przez chwile że ktoś zmarł tego i tego dnia i nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś go znał czy nie"
Jak najbardziej się zgadzam ! Tylko świeczki a nie e-znicze. Jaki wysiłek (umysłowy) musi wykonać człowiek żeby wstawić taki e-znaczek. Pomyśleć o kimś można i bez tego gówna, a i tak 3/4 tutaj nabija post albo pisze bo inni piszą - i żadko kto się zastanowi kim naprawde zmarły był.
5) "jeżeli takie sytuacje Cie bawią to jaki jesteś w życiu codziennym"
Ja ***cenzura*** koleś! Naprawde śmieje się z takich którzy stawiają jakieś popaprane e-znaczki. Czy to dla kogoś coś znaczy? Idź do niego na cmentarz, a nie piszesz żale i smutki na forum.
Tutaj wypowiadać ma się każdy, więc nie znaczy, że jeśli jest to Twój temat to nikt nie może mieć innego zdania.ritarded l. - Pon 19 Mar, 2007 17:09 npy full support. powiedz nie ludziom typu "poklikash"Aqq - Pon 19 Mar, 2007 18:36 "naucz sie pisać ">> uważasz się za kogoś super mądrego ? chcesz pokazać jakim to jesteś albo byłeś prymusem w klasie z polskiego ? po co w ogóle wypisałeś tutaj swoją sugestie ? za kogo Ty sie uważasz ? i co Cie boli że ktoś taki jak Ja napisał post o zmarłym koledze i dodał żeby każdy z nich postawił "znicz" zastanów się troche nad sobą, jeżeli ludzie czytają o jakiejś tragedii w jednym z artykułów na wp.pl to tam nikt nie napisze komentarza "Ludzie, nie macie naprawde co ze soba robic? " współczują i wyrażają godne ludzi w takich sytuacjach zdania. A Ty ? popisałeś się na prawde, jest mi Ciebie żal przykro mi sie Ciebie czyta bo wydajesz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy świata i szczerze żebym był na twoim poziomie pisałbym tutaj jakim to jesteś takim i nie takim typem, i jeszcze do tego" naucz sie pisać " jeżeli ktoś pisze tak a nie inaczej to Ty jako czytający zwróc się do sensu tekstu a nie zwracasz uwage np. na interpunkcje chcesz zabłysnąć ? poraz kolejny ? daj sobie spokój każda gwiazda kiedyś się wypala. TOPIC OFF bo są tacy ludzie jak nappy którym przeszkadza to że ktoś pisze post o zmarłym koledze i o tym żeby jak najwiecej osób sie pomodliło przecież nikt tu nic nikomu nie narzuca ehh...a no i wytłumacz czym różni się Symboliczny Znicz od Symbolicznej Świeczki ? pff...
EOT jeśli chodzi o waszą kłótnie. Ktoś coś napisze +1