CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o Admina // Anvi :)
molti - Pią 23 Mar, 2007 16:00 Jestem na TAK HeSS - Pią 23 Mar, 2007 16:04 Nie. Po co kolejny admin ? za niedlugo tutaj sami @ beda grac P-C P-K - Pią 23 Mar, 2007 19:50 Temat postu: Re: Prośba o Admina // Anvi :)
Anvi napisał/a:
1. Należy przestrzegać netykiety, - Pewnie że tak
2. Trzeba posiadać dużą motywację, - Jasne że mam
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu, - Hmm
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym, - Pewnie że jestem
Ej jak juz piszecie prośbę to zastanówcie się nad jej argumentacją. A nie "pewnie, jasne bla bla".
Ale raczej popieram bo długo gra i nie ma problemów z nim.$w!ezak - Pią 23 Mar, 2007 20:47 dobry ziomek jestem na tak bbl` - Pią 23 Mar, 2007 21:33 ; O Nie Espree - Pią 23 Mar, 2007 22:00 TAK... i nic wiecejpsychic - Sob 24 Mar, 2007 07:34 wylacz haxy pdoczas gry to bedziesz mial moje poparcie ciasteczkowy - Sob 24 Mar, 2007 08:47 Po naradzie stwierdziliśmy jednomyślnie że jest to w ostatnim czasie lepsza z kandydatur na admina , ale od kilku miesięcy cię nie było na serwerze z tego co mi wiadomo , kolejną rzeczą są lagi na Bydzi i najpierw musimy się z tym uporać i wtedy będziemy myśleć.
Na razie odrzucono co nie oznacza że w przyszłości nie chcielibyśmy mieć takiej osoby jak Ty w gronie adminów. Graj , graj i graj.
Pozdrawiam.