CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Jak przyzadzasz najczesciej jaja
Trel - Czw 29 Mar, 2007 20:21
domeztoz napisał/a:
Trel napisał/a:
[jak zamirzone to sry...]
zamierzone... czekam...
no sry, sry pauko
a tak w ogóle to temat bardziej do hp !Uczulony` - Czw 29 Mar, 2007 20:30 haha nie stety nie mam juz mozliwosci zmiany , ale mozna usunac ankiete i jutro moge zrobic nowa, gdzie bedzie wiecej opcji , jesli tylko Modek usunie temat do jutra . pozdro
btw, suflet za dlugo jak dla mnie Rider - Czw 29 Mar, 2007 21:00 Na miękko uwielbiam hehe właśnie skończyłem jeść jajeczka mniamsidney - Czw 29 Mar, 2007 21:25 ja jem jajka przewaznie jako omlet na słodko ale jesli juz to jajecznica. gotowane to moze 3 razy do roku qBert - Czw 29 Mar, 2007 21:33 WŁAŚNIE SADZONE Proszę natychmiast założyć nowy topic i dodać sadzone. Ten się zamknie! A jak nie to warn
ps. jak już nadużywać swoich praw to nie tylko na serwerze ale i na forum... WEGier - Czw 29 Mar, 2007 21:36 na wielkanoc sobie jaja malujeUczulony` - Pią 30 Mar, 2007 07:16 ok , no to zeby nie dostac warna prosze o zamkniecie tego tematu, gdyz poniewaz dlatego ze, otwieram bardziej rozwiniety temat .