To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - D4r3d3wil - ban ?

WEGier - Czw 29 Mar, 2007 21:36

domeztoz napisał/a:
sory ze tak dodam te swoje 3 gr do tematu(tzn nie na temat(OT)) ale imo admini nie powinni grac na fejkach...

ale to tylko moje skromne zdanko :faja:

w sumie się tak napociłem w SB że szkoda żeby przepadło
Kod:
 [Dzisiaj 22:30] WEGier:  domez ... ja też nie nawidze fejkowania i innych 3Lo Nick0w ale niestety @ czasem musi, bo nie ktorz
[Dzisiaj 22:31] WEGier:  ktzorzy jak widza że nie ma adma to sieja wioskę - a nam nie chodzi o nagminne kickowanie czy banowa
[Dzisiaj 22:32] WEGier:  banowanie ... to nie daje satysfakcji - chodzi o dobrą atmosferę i klimat dla lepszej gry dla was i
[Dzisiaj 22:33] WEGier:  dla nas także. Dlatego bydzia pomimo ostatnich problemow wcale nie straciła graczy - wszyscy tu
[Dzisiaj 22:34] WEGier:  jesteśmy bo jest specyficzny klimat - każdy się wita, żegna i żartuje razem a także pomagają sobie

lnk - Czw 29 Mar, 2007 21:37

ta bydziowi admini najlepiej fejkuja szczegolnie ze w playerlist jest napisany rn : DDDDDD
qBert - Czw 29 Mar, 2007 21:50

lnk napisał/a:
ta bydziowi admini najlepiej fejkuja szczegolnie ze w playerlist jest napisany rn : DDDDDD

taaa, tylko że ja nawet nie fajkowałem, Nikon to mój normalny nick. Vegeta = K.O. = Nobody = Leniwiec. To są fejki? Nikon = qBert
@WEGier lepiej bym tego nie ujął...

siatkarz - Czw 29 Mar, 2007 22:24

wegier o to chodzi... dokladnie jest tak jak mowisz ;)

btw. o czesc lonek

WOJTAS - Pią 30 Mar, 2007 00:53
Temat postu: NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE ZDEJMUJCIE MU [ :banan: BANANA] chlopak wpelni na niego zasluzyl. zreszta nie lubie go ;] i mowie to otwarcie :P
domeztoz - Pią 30 Mar, 2007 05:04

zalamka... wypowiem swoje zdanie a juz kazdy mi wyklada ze ma prawo i bla bla.

wiem

ale chociaz we friends nazywajcie sie normalnie... a nie 'braki' czy jakies inne kwiatki, nie pamietam jak tam sie Irys nazywal ale jakos tak... sam chyba wie :mrgreen:

fejkom mowie stop bo kojarzy mi sie to tak... ze ktos sie ukrywa i na kogos poluje, sam czasem gram na fejkach ale nie ukrywam faktu ze ja to ja... nie mowie ze inni sie ukrywaja, ale lubie wiedziec kto jest kto [np bikszu]. nie chodzi mi o to ze jak wiem ze na servie jest admin to sie inaczej zachowuje czy podlizuje mu sie...

sora za taki perfidny OT... jak cos to o fejkach piszcie juz na SB.

a co do dd to jak bys sie przyznal i przeprosil to kara pewnie byla by mniejsza...

HeSS - Pią 30 Mar, 2007 14:27

Admin normalny gracz tylko z wiekszymi prawami na servie !! a nick to moze miec jaki mu sie tylko podoba wedlug mnie tylko ze jak ma kogos upomniec zbanowac itp to powinien pokazac rn i tyle na ten temat bo nigdzie nie jest zabronione ze admini musze zawsze sie pokazyc :/
D4r3d3wil - Pią 30 Mar, 2007 15:28

razel jezeli masz takie podejscie :
- o nie lubie go dam mu bana
- nie lubie go nie zdejmujcie mu bana
- nie lubie go dam mu kicka lub slay'a
to powodzenia w zyciu.
a co do qBerta to jeszcze raz przypomne ze nie przeklnolem, a nieraz jest taka sytuacja :
full adminow na servie kazdy przeklina przez mica lub na chacie owszem traca za to kase ale robia to prawie caly czas i co i nic ani ostrzezenia ani kicka ani bana. nieraz pisalem do adminow jak ktos w moim teamie zucal taka wiazanke przez mica lub na team czacie i co admin ktory byl na servie powiedzial uwazaj na slowa i tak za kazdym razem bylo. to dlaczego ja mam cierpiec jak inny nie ?
a w sprawie fejkow to prawie niemam zdania, jak sa admini na servie to zachowuje sie tak samo jak ich niema, tylko tym razem mnie zdenerwowales, trza bylo powiedziec ze tedy nie albo napisac. jeszcze raz przypomne ze nie przeklnolem, i comasz na mysli ze klamiem ?? ?

WEGier - Pią 30 Mar, 2007 15:52

D4r3d3wil napisał/a:
razel jezeli masz takie podejscie :
- o nie lubie go dam mu bana
- nie lubie go nie zdejmujcie mu bana
- nie lubie go dam mu kicka lub slay'a
to powodzenia w zyciu.
a co do qBerta to jeszcze raz przypomne ze nie przeklnolem, a nieraz jest taka sytuacja :
full adminow na servie kazdy przeklina przez mica lub na chacie owszem traca za to kase ale robia to prawie caly czas i co i nic ani ostrzezenia ani kicka ani bana. nieraz pisalem do adminow jak ktos w moim teamie zucal taka wiazanke przez mica lub na team czacie i co admin ktory byl na servie powiedzial uwazaj na slowa i tak za kazdym razem bylo. to dlaczego ja mam cierpiec jak inny nie ?
a w sprawie fejkow to prawie niemam zdania, jak sa admini na servie to zachowuje sie tak samo jak ich niema, tylko tym razem mnie zdenerwowales, trza bylo powiedziec ze tedy nie albo napisac. jeszcze raz przypomne ze nie przeklnolem, i comasz na mysli ze klamiem ?? ?

akurat na przekleństwa jestem BAARDZO cięty >co nie lnk :mrgreen: < więc sytuacja napewno nie była przy mnie. Za przekleństwo upomnienie, za wiązankę kick/ban - zależy od zawartości.
Co do sprawy - nie dziw się Qbertowi, nawet jak nie byłem @ zawsze mnie wkurzało jak lamy kampiły zamiast grać (po co w ogóle tacy wchodzą na serw:/ ), a że akurat trafiło na ciebie i powiedziałeś co powiedziałeś - trudno, zejdzie i zapominamy o sprawie. Aha > w głupim świetle stawiasz siebie skoro 2 admów twierdzi że przekląłeś a ty się upierasz że nie, przecież się nie umówili :hahaha:

moje zdanie brzmi tak >
- szkoda zbędnych gadek i przekomarzań,
- Qbercik decyduję czy zostaje czy maleje ban, ty się na to godzisz (nie masz innego wyjścia :P ) - pierwsze posty bierzemy że cię poniosło i źle się wyraziłeś/nie to miałeś na myśli ( :chytrus: )
- admini to słabe fejkowicze bo omnibus lnk wszystko i tak rozgryzł, zostaliśmy rozpracowani :jezyk:

ok?

spree - Pią 30 Mar, 2007 16:05

według mnie ban w 100% sprawiedliwy. Zważając na jego wcześniejsze (nieodpowiednie) zachowania niezdejmujcie mu!
Moze sie nauczy że do matki może mówić jak chce ale nie na serwerze!
ŻAL mi cie typie!

I naucz sie pisać, do szkoły a nie w cs'a !