To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Konsekwencje Alkoholowych Czynów - Kac

Uczulony` - Pon 02 Kwi, 2007 11:31

WEGier napisał/a:
bierzcie przykład ze mnie - nie pijcie, nie palcie

haha , juz bo uwierze , najwiekszy chlor :P sie odezwal, tam w biureczku to pewnie sam sklad whiskaczow masz xD :P

potek - Pon 02 Kwi, 2007 13:05

Najlepsze na kace jest powietrze z materaca :) .
nappy - Pon 02 Kwi, 2007 13:47

praca jak ktoś tam napisał :p nie leżeć cholera wie ile bo od samego leżenia bania zaczyna boleć :) Wstać, napić się wody wszamać coś i do roboty (fizycznej). :)
domeztoz - Pon 02 Kwi, 2007 14:10

ja tam tez jesc nie moge... tylko jogurt... duuuzo jogurciku i to co Goździkowa radzi...

no i oczywiscie bol glowy i brzucha i jeszcze ten zapach... nawet jak sie umyje 5xdziennie to i tak mi cos caly czas smierdzi... jakby dym jakis...

dziwne, nie?

Uczulony` - Pon 02 Kwi, 2007 14:30

przez wszystkie otwory w ciele wydalasz alcohol :D
no. 10 - Pon 02 Kwi, 2007 14:31

haha skoro brzuch Cie domez boli, to moze cos Ci sie pali w srodku a ten dym to Ci sie tyłkiem ulatnia?
BABCIA - Pon 02 Kwi, 2007 15:03

a najlepsze jest to że połowa wypowiadających to dzieci w wieku do lat 15 jedyna słuszna rada jest rada mojego kolegi z klubu aa węgra :hahaha:
no. 10 - Pon 02 Kwi, 2007 15:07

Ależ BABO czy to źle ,że większość użytkowników chce być takimi jak Ty, zawodowymi alkoholikami?
Nie powinieneś nas potępiać tylko być dumnym ,że tyle osób ma Cię za autorytet xD xD
Wegier przeszedł na ciemną stronę mocy , ale nie można go skreślać, jeszcze sie nawróci :marchew:

spree - Pon 02 Kwi, 2007 16:34

baba nie dzieci 15-letnie :P . Pić to z umiarem, ale czasem się przesadzi xD . Palić NIGDY!!

(patrz. BABA abstynent) xD

BABCIA - Pon 02 Kwi, 2007 16:43

spree napisał/a:
baba nie dzieci 15-letnie :P . Pić to z umiarem, ale czasem się przesadzi xD . Palić NIGDY!!

(patrz. BABA abstynent) xD

soory 16 letnie :E