To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - roX przapraszam bardzo wszystkich ktorych uraziłem

i.S.b - Czw 05 Kwi, 2007 20:44

Nie wiem. Szansa mu się należy, jak każdemu.

Ale ja już zapowiadam, i to zapamiętaj roX raz na zawsze: jedna delikatnie krzywa akcja z Twojej strony w mojej obecności i SIEMA NARA :papa2: więc lepiej sie hamuj jak tylko umiesz. Chyba, że ktoś z Twoich znajomych ma 5mln kont do Cs :cfaniak:

domeztoz - Czw 05 Kwi, 2007 20:57

i tak i tak perma wylapie... nie minie roczek jak wyjdzie szydlo z worka, a wtedy ktos wspomni moje slowa... no ale to nie ja mam wplyw na banowanie i odbanowywanie :]

co myslalem napisalem i sie wiecej nie wypowiadam w tym topicu

Plast!c - Czw 05 Kwi, 2007 22:01

Imo nie potrzebnie mu zdejmujecie bana ... on zawsze bedzie sial wioche ;/ tydzien minie i znowu bana wylapie.
qBert - Czw 05 Kwi, 2007 22:04

małe wyjaśnienie. My poprostu nie banujemy następnego konta... Tamto załatwiło za nas Valve :jezyk: Nie ma co się więcej rozwodzić nad tym. Niech ktoś ze starszyzny jeszcze się wypowie i EOT.
psychic - Czw 05 Kwi, 2007 23:11

plastic jak dalej bedzie sial wioche to bedzie mial perma i tyle.
nie wiem czy to az taki problem zachowywac sie normlanie czy co bo nie wiem^^ ale co tam:) pozyjemy zobaczymy :]

siatkarz - Czw 05 Kwi, 2007 23:25

oooo.... szansa sie nalezy... ale pamietaj ze jeden wybryk i pozegnamy sie... masz te 16 czy 17 lat i rozumiem ze mozesz swirowac... mam nadzieje ze wykorzystasz szanse ktora bycmoze dadza ci S@
kiciper - Czw 05 Kwi, 2007 23:55

idz na calos ....mh,,,,... nie tu???
dac sznse???
ba Tak a puzniwj perm :D

miKus - Pią 06 Kwi, 2007 00:39

co do wieku to moze testosteronik miesza komus w główce?:D:D roX jak cos pierdyknie to głowa mała ale szansa musi byc :crazy:
ciasteczkowy - Pią 06 Kwi, 2007 07:03

Decyzja zostanie podjeta także cierpliwości !!
Uczulony` - Pią 06 Kwi, 2007 08:04

Rox rada odemnie , odlacz mikrofon, myszke, wylacz monitor :P

Staraj sie pohamowac swoje nerwy.