CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - fake spray
domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 19:24 no niby nic nie mozna zrobic ale jak bym byl adminem i zobaczylbym ze ktos takiego spraya daje to bym napisal na bialo ze nastepnym razem kick... powinno zadzialackyryry - Sob 07 Kwi, 2007 19:49 ja na nie jestem
sam czesto loga zmieniam wiec nie karal bym ludzi za to ze cos potrafia wiecej zrobic zeby przeciwnika zmylic
ps. to moze tez zabronimy wiezyczek ustawiac i podsadzac sie w miejsca, gdzie normalnie 1 osoba nie wejdzie MIKAS - Sob 07 Kwi, 2007 20:15 Slepe krety ja sie wstrzymuje od glosumiKus - Sob 07 Kwi, 2007 21:30 powstrzymam sie również albo ma się t± pr0state albo nie potek - Sob 07 Kwi, 2007 21:52 co Ci zrobimy ze sprayem ban za spray żenada psychic - Sob 07 Kwi, 2007 22:20 to nie wiem, ale chyba w ligach esl/eb tez nie mozna takich zmyl robic
ja bym zrobil ze trzeba upminac za takie spray'e, takie w korych specjalnie ktos zmyle robi ritarded l. - Nie 08 Kwi, 2007 00:55 w cfg serwera da sie ustawic ze kazdy niestandardowy spray to literka B i tak byc imho powinnodomeztoz - Nie 08 Kwi, 2007 08:48
potek napisał/a:
co Ci zrobimy ze sprayem ban za spray żenada
wiadomo ze ban za takie cos to bylo bo za duzo... ale ja bym kikowal do skutku... a poza tym vortex zaprezentowal bardzo moim zdaniem dobre rozwiazanie... co do podsadzania to nie mam nic przeciwko a ankieta nie jest o podsadzaniu sie tylko o fake spray'uqBert - Nie 08 Kwi, 2007 13:18 nieWOJTAS - Nie 08 Kwi, 2007 15:55 dobrze voretex powiedzial ale jak ktos chce to moze sobie wpisac w cfg komendy np gll_polyoffset -999 albo inne konedy na to zeby spray znikal po jakims czasie ze sciany i po problemie ;p wstrzymuje sie od glosu bo sa na to sposoby