To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - fake spray

domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 19:24

no niby nic nie mozna zrobic ale jak bym byl adminem i zobaczylbym ze ktos takiego spraya daje to bym napisal na bialo ze nastepnym razem kick... powinno zadzialac
kyryry - Sob 07 Kwi, 2007 19:49

ja na nie jestem
sam czesto loga zmieniam wiec nie karal bym ludzi za to ze cos potrafia wiecej zrobic zeby przeciwnika zmylic :P
ps. to moze tez zabronimy wiezyczek ustawiac i podsadzac sie w miejsca, gdzie normalnie 1 osoba nie wejdzie ?? :marchew:

MIKAS - Sob 07 Kwi, 2007 20:15

Slepe krety :jezyk: ja sie wstrzymuje od glosu
miKus - Sob 07 Kwi, 2007 21:30

powstrzymam sie również :D albo ma się t± pr0state albo nie :jezyk:
potek - Sob 07 Kwi, 2007 21:52

co Ci zrobimy ze sprayem :P ban za spray żenada :]
psychic - Sob 07 Kwi, 2007 22:20

to nie wiem, ale chyba w ligach esl/eb tez nie mozna takich zmyl robic :D
ja bym zrobil ze trzeba upminac za takie spray'e, takie w korych specjalnie ktos zmyle robi :]

ritarded l. - Nie 08 Kwi, 2007 00:55

w cfg serwera da sie ustawic ze kazdy niestandardowy spray to literka B i tak byc imho powinno
domeztoz - Nie 08 Kwi, 2007 08:48

potek napisał/a:
co Ci zrobimy ze sprayem :P ban za spray żenada :]

wiadomo ze ban za takie cos to bylo bo za duzo... ale ja bym kikowal do skutku... a poza tym vortex zaprezentowal bardzo moim zdaniem dobre rozwiazanie... co do podsadzania to nie mam nic przeciwko a ankieta nie jest o podsadzaniu sie tylko o fake spray'u

qBert - Nie 08 Kwi, 2007 13:18

nie
WOJTAS - Nie 08 Kwi, 2007 15:55

dobrze voretex powiedzial ale jak ktos chce to moze sobie wpisac w cfg komendy np gll_polyoffset -999 albo inne konedy na to zeby spray znikal po jakims czasie ze sciany i po problemie ;p wstrzymuje sie od glosu ;] bo sa na to sposoby ;]