a tak wogole to babo zcemu zaczeles chodzic na silownie?
BABCIA napisał/a:
by nosić starego po schodach
imo jak juz wspomnial ciastek... teść, metanabol(koniecznie rosyjski) lub nitrobolon. a skoro musisz dzwigac to czemu chcesz cwiczenia na rzezbe? to chbya powinny byc cwiczenia na sile lub mase... no ale ja tam sie nie znam wiec lepiej skorzystaj z porad innych...
ps. nie piszcie tych cwiczen na pw/gg babci bo niektorzy tez chca wiedziec...Uczulony` - Śro 11 Kwi, 2007 07:17 nie chcialem pisac adresu strony bo ktos by wzial za reklame Rider - Śro 11 Kwi, 2007 08:44
siatkarz napisał/a:
na brzuch najlepsze bieganie ;p
Oczywiście że tak bo inaczej nigdy nie zejdzie Ci takanka tłuszczowa tylko podczas dużego wysiłku spalany jest tłuszczyka same ćw na brzuch nie dadzą ci oczekiwaneg efektu jak sie nie pomęczysz z areobami foXx - Śro 11 Kwi, 2007 11:58
siatkarz napisał/a:
na brzuch najlepsze bieganie ;p
Imho nie biegania a chodzenie na bieżni, około 6.5km/h i z czasem podnosić kąt o kilka % (nachylenie). Lepsze niż bieganie. A jak robisz długie kroki (z Twoim wzrostem to pewnie tak jest ), to możesz prędkość do 7km/h zwiększyć, lub więcej, ale nie za dużo, tak żeby chodzić a nie biegać. To jest dobre na zrzucenie tkanki tłuszczowej.Melepeta - Śro 11 Kwi, 2007 13:10 PRZYKŁADOWY TRENING NA POPRAWĘ DEFINICJI MIĘSNI
1. Dzień
Mięśnie klatki piersiowej
1. Wyciskanie sztangielek leżąc na ławce poziomej 3-4 s.- 10-12
2. Rozpiętki ze sztangielkami leżąc na ławce poziomej 4 s.- 12-15
3. Butterfly 4 s.- 12-15
Mięśnie dwugłowe ramion
1. Uginanie ramion ze sztangielkami stojąc 3 s.- 10-12
2. Uginanie ramion ze sztangielkami na modlitewniku 3 s.- 12-15
3. Uginanie ramion ze sztangielką w opadzie tułowia 2 s.- 12-15
Mięśnie brzucha
1. Skłony z linką wyciągu klęcząc 4 s.- 12-15
2. Unoszenie nóg w podporze na poręczach 4 s.- 20-30
2. dzień
Mięśnie naramienne
1. Unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę siedząc 4 s.-12-15
2. Wyciskanie sztangielek siedząc 3 s.- 12-15
3. Unoszenie ramion ze sztangielkami w górę w opadzie tułowia 4 s -12-15
4. Szrugsy stojąc 3 s.- 15-20
Mięśnie pleców
1. Ściąganie długiego drążka wyciągu do karku siedząc nachwytem 4 s.- 10-12
2. Ściąganie krótkiego drążka wyciągu do klatki piersiowej siedząc podchwytem 3 s.- 12-15
3. Wiosłowanie sztangielką w opadzie tułowia do brzucha 3 s.-12-15
4. Wyprosty tułowia w leżeniu na ławce 4 s.- 15-20
Trening może być dwa dni pod rząd i dzień przerwy
Najlepszy trening dla początkujacego ... ciężar musisz dostosowac już do własnej siły ... co 2 tygodnie zwiększaj obciążenie ... jak chcesz to moge ci dać trening na nogi do tego wszystkiego ale sam nóg nie ćwicze to ty też nie musisz
PS. nie ja tent rening ukłądałem chodż troszeczke jest zmienion
Co do brzuszków staraj sie robic je jak najczęsciej ... co to tych wszystkich rad na temat 6 WEJDERA to sobie odpóść bo nie wytrzymasz 6 tygodni zacznij od prostych brzuszków a będzie zadowolony napewno do tego wszystkie dokup sobie jescze L-carnityne w Tabsach i szamaj 2 razy dzienie i będzie gites
A jak będziesz chciał coś mocniejszego to zagadaj na GG potek - Śro 11 Kwi, 2007 13:20
Melepeta napisał/a:
[b] 6 WEJDERA to sobie odpóść bo nie wytrzymasz 6 tygodni zacznij od prostych brzuszków a będzie zadowolony napewno
ja robiłem 6 i wytrzymałem 6 tygodni tylko nie zrobił mi sie kaloryfer a wzmicnił i to ostro sie brzuch qBert - Śro 11 Kwi, 2007 13:29 L-carnityna lepsza w płynie. Pijesz co rano, jak masz trening to jeszcze przed. Mozna jeszcze po, ale marny efekt bo tutaj chodzi aby podniesc temp. ciala zeby szybciej spalala sie tkanka tluszczowa w trakcie cwiczen...Melepeta - Śro 11 Kwi, 2007 13:34 Ja nie mówie, że w płynie jest zla ...ale sam szamałem tabsy i 10 kg zrzucilem w 3 meichy w sumie także wiem co radze ...qBert - Śro 11 Kwi, 2007 13:38 ja piłem i w 1,5 miecha 9kg BABCIA - Śro 11 Kwi, 2007 15:05 e tam a ja zażywałem adipex w 14 dni 7kg
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 2007 16:18 ]
na brzch robie tak trening trwa około 2 godzin 15 minut rozgrzewka
poźniej kazdego ćwiczenia po 4 x 15. wyglada to następująco.
na brzuch (sory za brak wachowego nzawenictwa)
wisze skłony nóg do klatki ,
później to samo tylko nogi na prosto,
na ławce nogi podkulone
na ławeczce takiej pochyłej
pozniej wchodze i glowa wisze do ziemi i do wyprostu
sztanga wyciskanie
pozniej na maszynie na barki to samo na klatke tylko ze zkrótszym drazkiem
inna maszynka tylko ze siadam i klatke cos na zasadzie obejmowania
na biceps hantle
maszyna stoje w lekim rozkroku i drążek do dołu na siedząco nogi zgięte ciężar do siebie
i tak co trening a białko biore
hi tec nutrition aprotein anabolic 91% białka