To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - WOPŚPdM - Wielka Orkiestra Po Świątecznej Pomocy dla Maxa

psychic - Wto 17 Kwi, 2007 21:29

a ja chce myszke! ;(
P-C P-K - Wto 17 Kwi, 2007 21:57

Dla qberta to szczególnie. Dorobił się słuchawek ale mica jak nie bylo tak nie ma.
kyryry - Wto 17 Kwi, 2007 22:49

to moze wprowadzic zwyczaj ze jak ktos ma urodziny to robimy sciepe na prezent :P
domeztoz - Śro 18 Kwi, 2007 05:03

psychic napisał/a:
a ja chce myszke! ;(

jemu NIC nie kupowac bo on zamiast docenic 'nasz' gest zemsci sie na nas i bedzie haesy sadzil na serverze... bez skrupulow

no. 10 - Śro 18 Kwi, 2007 06:34

We !! To jak już sie na mic zrzucacie, to teraz dla rolnika na normalnego neta bo WCALE grać nie mogę !! xD a do mikrofona mogę się dołożyć xD
spree - Śro 18 Kwi, 2007 07:15

neta neta! też chce ludźkiego neta bo neo- syf xD
siatkarz - Śro 18 Kwi, 2007 08:12

psychic napisał/a:
a ja chce myszke! ;(

a po co ci jak ty i tak grasz bez myszki i monitora? klawiatura i internet ci wystarczaja xD beka

psychic - Śro 18 Kwi, 2007 14:45

domeztoz napisał/a:
psychic napisał/a:
a ja chce myszke! ;(

jemu NIC nie kupowac bo on zamiast docenic 'nasz' gest zemsci sie na nas i bedzie haesy sadzil na serverze... bez skrupulow

nieee :D nie bede was zabijal przysiegam :D

nowik - Śro 18 Kwi, 2007 16:41

kyryry napisał/a:
to moze wprowadzic zwyczaj ze jak ktos ma urodziny to robimy sciepe na prezent :P

a jak ktos ma za 10 dni 18-stke to co mi kupicie ? :mrgreen: moze Canonika 400D z EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM i do tego oczywiscie 580 EX oraz cos do zapisywania zdjec SanDisk CompactFlash Extreme III 16GB :D :D :D :D :D :D :D :D :D zasilanie sam sobie kupie wiec nie musicie byc tacy rozrzutni :P

WEGier - Śro 18 Kwi, 2007 17:59

nowik napisał/a:
kyryry napisał/a:

a jak ktos ma za 10 dni 18-stke to co mi kupicie ? :mrgreen: moze Canonika 400D z EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM i do tego oczywiscie 580 EX oraz cos do zapisywania zdjec SanDisk CompactFlash Extreme III 16GB :D :D :D :D :D :D :D :D :D zasilanie sam sobie kupie wiec nie musicie byc tacy rozrzutni :P

no patrz, właśnie to miałem ci kupić ALE skoro już nie potrzebujesz..... :P :P :P