CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Przedłużenie czasu mapy
Uczulony` - Sob 21 Kwi, 2007 08:42 hehe :O na tak , ale sie chyba spoznilempsychic - Sob 21 Kwi, 2007 11:14 hmh no nie wiem nie chcialbym grac italy jeszcze dluzej bo ktos sobie moze 4fun nacisnac na przedluzenie ale raczej na takfoXx - Sob 21 Kwi, 2007 16:25 zdecydowanie TAK, czasem chce sie pograc troche dluzej mapke
EDIT: oby to nie byly mapki typu cs_ ROSOMAK - Sob 21 Kwi, 2007 19:36 TAK na 3-4 mapy reszta smietnikspree - Sob 21 Kwi, 2007 20:26 ja przedłużać to ta opcja do każdej mapy rosomak ... siatkarz - Sob 21 Kwi, 2007 21:40 tylko na grywalne mapy na reszte nie ;pgreg - Śro 25 Kwi, 2007 12:59 moze lepszym pomyslem bylaby mozliwosc czestszego nominowania grywalnych map typu d2 a nie po 11 czy ilu tam mapach dopiero, innym problemem jest to ze nominuje sie owe grywalne mapy jedna po drugiej a pozniej dlugo nic! ogarnijcie to jakos!i.S.b - Śro 25 Kwi, 2007 15:04
greg napisał/a:
moze lepszym pomyslem bylaby mozliwosc czestszego nominowania grywalnych map typu d2 a nie po 11 czy ilu tam mapach dopiero, innym problemem jest to ze nominuje sie owe grywalne mapy jedna po drugiej a pozniej dlugo nic! ogarnijcie to jakos!
Dokładnie, wczoraj było tak : dust2, potem nuke, inferno, cpl_mill i full serv, później weszły inne mapy i serv oczywiście zwiększył ilość WOLNYCH slotów ... może zmiast 10 last mapek, zróbcie 6, wtedy było by lepiej ... przynajmniej w/g mnie ...potek - Śro 25 Kwi, 2007 15:06 a dziś to co mapa de_train na servie 4 osoby zvotowalismy na d2 i od razu serv pełenspree - Śro 25 Kwi, 2007 15:10
IrYs napisał/a:
greg napisał/a:
moze lepszym pomyslem bylaby mozliwosc czestszego nominowania grywalnych map typu d2 a nie po 11 czy ilu tam mapach dopiero, innym problemem jest to ze nominuje sie owe grywalne mapy jedna po drugiej a pozniej dlugo nic! ogarnijcie to jakos!
Dokładnie, wczoraj było tak : dust2, potem nuke, inferno, cpl_mill i full serv, później weszły inne mapy i serv oczywiście zwiększył ilość WOLNYCH slotów ... może zmiast 10 last mapek, zróbcie 6, wtedy było by lepiej ... przynajmniej w/g mnie ...