CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Ewidentny WH czy Skill ?
qBert - Sob 05 Maj, 2007 19:13 później rozpisze wszystkie akcje
imo ~wh/espfoXx - Sob 05 Maj, 2007 19:30 ja nie wiem gdzie wy tam wh/esp widzicie dla mnie koles gra na sluch, a to ze z daszku Terro, 2 banie walnal przez sciane to czysty przypadek, wystarczy wiedziec w ktore miejsce strzelacdomeztoz - Sob 05 Maj, 2007 19:44 ej mnie non stop lydka wyzywa ze gram na wh bo wale mu banie co runda przez ten wlasnie daszek... nuka znam bardzo dobrze i mniej wiecej ¼ moich fragow na tej mapie to przez sciane sa zdobyte... najlepiej bylo by dac te demko na steam bans i looz ale sie nie da... wlasnie jak to sie nagrywa zeby mozna bylo dac na SB?Anvi - Sob 05 Maj, 2007 19:55 Musisz w trakcie nagrywania dema wpisac w consoli sb_statusbbl` - Sob 05 Maj, 2007 20:23
foXx napisał/a:
ja nie wiem gdzie wy tam wh/esp widzicie dla mnie koles gra na sluch, a to ze z daszku Terro, 2 banie walnal przez sciane to czysty przypadek, wystarczy wiedziec w ktore miejsce strzelac
Bydziacy wiedza lepiej D4r3d3wil - Sob 05 Maj, 2007 20:40 według mnie jest czysty :0
Podpadła mi tylko jedna akcja qBert - Sob 05 Maj, 2007 21:25 akcja w blaszaku mi ś m ierdzi przede wszystkim... poza tym nie wierze w skilla znikąd... Wklepcie steama w bazy wonid i esl... co zobaczymy? NIC! jutro obejrzę jeszcze raz i rozpisze akcje bo dzisiaj już mi się nie chce...Freedom - Sob 05 Maj, 2007 21:37 Moim zdaniem Clear~
Resp- na dachu cały czas strzela w jeden punkt. Koło tego zółtego domku (kurnika) było słychac jak koleś zabijał kogoś z jego teamu...Przez ścianę kilku zabił, ale to norma...Często się tak zdarza...Mnie się wydaje, że jest poprostu hajt skill0r i tyle...BABCIA - Sob 05 Maj, 2007 22:14 haha co za lole. te dwie akcje na daszku ok czyste juz to nie raz widziałem ale że siedzi i namierza goscia przez dwie sciany i strzela i zabija to padaka a jakby co to prosze sobie obejrzeć demo i ten film jakość nie jest najlepsza ale widac o co chodzi. jakies 70 mega to najlepsze perełki z tego dema
http://www.yousendit.com/...12FFCF44671458F
życze miłego oglądania a jest dźwięk wyłaczonyTrel - Sob 05 Maj, 2007 22:16 klir ? wie gdzie strzelac i slucha. btw. nie az taki hajt szkyl.