To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Zwiększenie częstotliwości powtarzania się map

potek - Wto 08 Maj, 2007 21:01

może lepiej zrobić 7-8 map w okreslonych godzinach a tak jak jest np od 13-19 a 7-8 od 19-13
qBert - Wto 08 Maj, 2007 21:50

potek napisał/a:
może lepiej zrobić 7-8 map w okreslonych godzinach a tak jak jest np od 13-19 a 7-8 od 19-13

o NIE NIE !! nie psuć tylko nocnego MC !! :chytrus: Noc musi zostać jak jest !!

psychic - Śro 09 Maj, 2007 00:21

6 bedzie dobrze :D jak wiekszosc bedzie chciala nie standardowa mapke to i tak bedzie, a nie wszyscy chca normalna mape a nawet nie mozna jej wybrac :D
ritarded l. - Śro 09 Maj, 2007 01:59

osiem
Uczulony` - Śro 09 Maj, 2007 07:32

dalem na 2 opcje, a mi sie zdaje ze polowa ludu na Bydzi jak jest Votemap , to wciska co popadnie bo sa zajeci graniem i po omacku naciskaja klawisze nawet na nie nie patrzac :P a pozniej jest moje wolanie :P
Cytat:
co office/italka ?? kto na to votowal, ludzie co wy ...

:lol: :rotfl2: :lol:

Rider - Śro 09 Maj, 2007 08:55

Ja bym dał 8-7 bo na serio jak nie raz wejde na serw i popatrze na nominations to krew zalewa ... wybierane wtedy są jakieś dziwne mapy i nie raz serw pustoszeje :/ Zresztą nie wiem dlaczego nikt nigdy nie chce grać moją ulubioną mape forge :E :P
WEGier - Śro 09 Maj, 2007 10:18

Uczulony` napisał/a:
dalem na 2 opcje, a mi sie zdaje ze polowa ludu na Bydzi jak jest Votemap , to wciska co popadnie bo sa zajeci graniem i po omacku naciskaja klawisze nawet na nie nie patrzac :P a pozniej jest moje wolanie :P
Cytat:
co office/italka ?? kto na to votowal, ludzie co wy ...

:lol: :rotfl2: :lol:

właśnie .. nasz alergik poruszył dobry temat .. zauważyłem skąd się biorą głupie wybory map i masowe ucieczki z serwa, to nie jest złośliwość ludzi ale przypadkowe wciśnięcie ... wczoraj podaczas gry chciałem zmienic na deagle i i patrze a ja na coś zagłosowałem. I TO JEST TO :banan: odkryłem amerykę! a teraz się wszyscy ładnie wypowiedzą co z tym zrobić żeby było dobrze a żeby Tukaczew dostał kur...nerwicy jak zobaczy mój kolejny mONdry pomysł :E :E

potek - Śro 09 Maj, 2007 10:22

a moze da rade zrobić ze lista map pojawia sie jak zginiesz? wtedy nie wcisnie przypadkowo
Uczulony` - Śro 09 Maj, 2007 10:23

Ja mam pomysla ale to nie wiem czy jest wykonalne, przedostatnia runda wszyscy gina, i wtedy kazdy moze spokojnie zavotowac nie martwiac sie ze wcisnie cos nie tak,

ale mi sie wcisnales Potec :/ :P

domeztoz - Śro 09 Maj, 2007 10:53

dokladnie... votowanie po smierci albo na respie od razu... no i trzeba zrobic taki trik ze jak np italy lub ofis bedzie pod jakims numerkiem to wcisniecie tego nr spowoduje oddanie vota na nuke... albo dust2 :mrgreen: