To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - STEAM_0:1:7042952 ~ Aphrodite

ciasteczkowy - Sob 19 Maj, 2007 15:13

łoki
kyryry - Sob 19 Maj, 2007 15:47

Sorki ze sie wtrace :/ ... ale za taki tekst

"najzON < po nocE<7909><STEAM_0:0:13473198><CT>" say "krwa aphtodite jego matka to **** ****NY W *cenzura*"

ja sie wcale Aphrodite nie dziwie ... mysle ze tez bym tym goscia cos odpisal za taki tekst...
i jak Aphrodite dacie jakiego kolwiek bana ... to nie ma tu zadnej sprawiedliwosci

teczufka - Sob 19 Maj, 2007 15:58

Jak juz sie wtracasz to czytaj calosc, a nie "po lebkach"
koJOt - Sob 19 Maj, 2007 16:20

Z Arturem(Aphrodite) mam kontakt na gadu, zagadam do niego zeby sie do tego odniosl.
neverling~ - Sob 19 Maj, 2007 18:01

Nie widzialem co wczesniej pisali, inaczej pewnie nawet bym tej skargi nie napisal a napewno nie na Aphrodite bo chyba kazdy jako czlowiek by nie wytrzymal.

A z tego co widzialem boczkowi zdarzalo sie zabluznic na jakiegos 'campera' albo 'nooba' sam go upominalem. To byla mapa de_dust2. Na oko to dzieciak ktory dopiero dostal PCta :E

spree - Sob 19 Maj, 2007 18:49

neverling~ napisał/a:
Nie widzialem co wczesniej pisali, inaczej pewnie nawet bym tej skargi nie napisal a napewno nie na Aphrodite bo chyba kazdy jako czlowiek by nie wytrzymal.

A z tego co widzialem boczkowi zdarzalo sie zabluznic na jakiegos 'campera' albo 'nooba' sam go upominalem. To byla mapa de_dust2. Na oko to dzieciak ktory dopiero dostal PCta :E

wyszły dzieci z nonsteam mające po 12 lat i myślą że jak pobluzgają to są kozaki h0h0h0
wyrwac się każdem może, ale nie nontoper używać bluzgów z byle powodów

HeSS - Sob 19 Maj, 2007 20:50

teraz to przeczytalem i patrza na postawe aphrodite to gz dla niego ze i tak dlugo wytrzymal ja byl odrazu zaczol odpowiadac ... a co do tych 2 to poprostu nie mam pytan jak dla mnie kara powina byc odrazu bo najazd na rodzicow to wiecie ...
Aphrodite - Nie 20 Maj, 2007 02:40

Siemanko
Jak widać na początku ignorowałem wiadomości, ale z czasem nie wytrzymałem i napisałem to co napisałem, choć za obrazę mojej matki powinienem mu trochę więcej napisać co o tym myślę. Miał szczęście dzieciak, że to niebyła ulica. Każdy po przeczytaniu tego, co napisał „teczufka” powinien wiedzieć jak wyglądała cała rozmowa. Chyba każdy by postąpił podobnie…

pzdr

WEGier - Nie 20 Maj, 2007 10:13

Aphrodite napisał/a:
Siemanko
Jak widać na początku ignorowałem wiadomości, ale z czasem nie wytrzymałem i napisałem to co napisałem, choć za obrazę mojej matki powinienem mu trochę więcej napisać co o tym myślę. Miał szczęście dzieciak, że to niebyła ulica. Każdy po przeczytaniu tego, co napisał „teczufka” powinien wiedzieć jak wyglądała cała rozmowa. Chyba każdy by postąpił podobnie…

pzdr

bana mu :E

:crazy:

P-C P-K - Nie 20 Maj, 2007 12:07

Permujcie plebów.