To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - buahahah jaki zAl'ed :D z bydgoskich adminow:D

WEGier - Wto 29 Maj, 2007 07:22

no to nie wiem .... niech zadecyduje większość, włącznie z userami i graczami (można dać ankiete). Sam się wkopał :E

nie jestem zawistny ale .... słowa Qberta wszystko ładnie tłumaczą o tym panu

spree - Wto 29 Maj, 2007 08:29

WEGier napisał/a:
no to nie wiem .... niech zadecyduje większość, włącznie z userami i graczami (można dać ankiete). Sam się wkopał :E

nie jestem zawistny ale .... słowa Qberta wszystko ładnie tłumaczą o tym panu

prawda wegrze prawda

Uczulony` - Wto 29 Maj, 2007 08:38

ZENUAAA mantis :/ przedluzyc na 2 tyg.
ROSOMAK - Wto 29 Maj, 2007 10:08

Dokladnie za takie zachowanie nalezy sie adekwatna kara - ja bym dal z miecha - bo pomyslcie co bedzie jak kazde dziecko bedzie sie tak wozic i ublizac .Pozniej ktos napisze sorrki pijany bylem itd. ale alkohol jest dlaludzi a nie dla ... .reasumujac ja bym obstawial za banikiem na miecha.
Anvi - Wto 29 Maj, 2007 11:07

Ja tam bym odrazu dał 2 tyg albo miecha, bez takich graczy którzy przeklinają o wiele lepiej się gra na serverze.
mantis - Wto 29 Maj, 2007 12:12
Temat postu: ostatni post i koniec .
Male sprostowanko ..

Nie napisal bym (parowko) gdybym nie zostal sprowokowany dostalem slapy polatalem po mapie to napisalem do Ciebie parowko proste.

ps. Gram na 2 Kontach 1 konto znacie ,2 IP jeszcze nie gra na fejQ bardzo mi sie podoba chyba jeszcze bardzej niz normalnie :P
wiec pozostaje "nieuchwytnym celem"
pozdrawiam www.clanbase.com

jeszcze jedno widze ze nie ktorzy maja problem czytania ze zrozumieniem to nie sa zadne zale bo do wylewania zali to jest kolko rozancowe chcialem wygarnac to temu adminowi ktory wali mnie po glowie a pozniej ma pretensje o parowke !! !!!! i mowi ze jade od plebanow :D i parowek no ZA DARMO TEGO NIE PISZE !! !!!! prosze na 2 raz bez zalosnych argOoooomentow!!!!!

:rotfl2: :jezyk:

WEGier - Wto 29 Maj, 2007 14:05

nie bój, nie bój .. my wiemy wszystko >nie zapominaj że mamy Tukaczewa, który ma nawet swojego chińczyka w twojej misce kaszy gryczanej .... co odwlecze to nie uciecze :faja:

PS jaki musi być niski twój poziom samokontroli że zaczynasz zaczepki po zwykłym "pokiwaniu palcem" a po zabraniu 30hp do wyzwisk ... takie małe ADHD :chytrus:
Coraz bardziej dochodzę do wniosku że miesiąc z dala od nas na to konto jest w sam raz, a później .... się zobaczy ;)
PS2 i nie dawaj mi tu żadnych żałosnych linków, bo już nie udawaj że jest z ciebie taki pro bo są na tym serwie osoby co cię jadą jak chcą, nawet mnie się czasem uda kogoś zabić :D

Jako osoba, która ma bezpośrednią styczność ze sprawą, proszę o miesiąc dla tego pana. Po twoich wypowiedziach widać raczej atak niż skruchę.

~siemanara

siatkarz - Wto 29 Maj, 2007 14:05

jeszcze go nie zbanowali a ten juz kozaczy 2 kontem... to jest dopiero wies xD
teczufka - Wto 29 Maj, 2007 15:35

Vini, vidi, banni

Przybyles, zobaczyles, zarobiles bana + gratis na forum.
Nie boj sie kolego, jak tylko sie pojawisz na nowym koncie polecisz szybciej niz 747 na pelnych zbiornikach.

lnk - Wto 29 Maj, 2007 16:41

łaaaaaaaaaaaaaaaał m@/\/t1s[PL] zagral dwa cb i mysli ze jest highubersuperpro gdzie kazdy gra na 16bitach i conajmniej jeden typ cos ma bo wkoncu demek tez nie trzeba dawac ; o