To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - SPREE

domeztoz - Czw 31 Maj, 2007 20:52

Kasza napisał/a:
umyj sie to pogadamy

sory a skad ty wiesz czy jestem umyty czy nie... ?

a tak w ogole to ten temat jest skarga na admina 'spree' czy tylko publiczną formą wyzalenia sie? bo jezeli to skarga to wez napisz jakis tytul na to wskazujacy a nie 'SPREE' to ja tez sobie zakoze topic i dam temat wegIER... a gdzie masz dowody potwierdzajace ta skarge? pewnie zaraz przyleci adrux czy jak on tam sie nazywa albo bury, ewentualnie gooma( :rotfl: ) i beda potwierdzac... no ale mam nadzieje ze nikt rozsadny nie wezmie tego pod uwage...

siatkarz - Czw 31 Maj, 2007 21:21

jak oni nas to my ich - nowa dywiza plemnikow xD

przenoscie ich tematy do humoru :)

przynajmniej mozna posty ponabijac xD beczka

Moras - Czw 31 Maj, 2007 21:22

jest taka funcja na forum, ktora sie nazywa "prywatna wiadomosc" - POLECAM!!
mantis - Czw 31 Maj, 2007 21:23

Dzewczyny nie drapcie sie na forum :E
P-C P-K - Czw 31 Maj, 2007 21:54

Kasza napisał/a:
umyj sie to pogadamy

HAHAHA to pojechał przedszkolem / zerówką. Gratuluje poziomu. I już przestań sie pluć bo ci dresik zamoknie.

PS gooma nie stwardniał tylko pękł :)

qBert - Czw 31 Maj, 2007 22:12

dawaj screeny, demka to pogadamy o skardze. A to już należy zamykać... Jeszcze jeden taki kretyński temat i ban na forum!
spree - Pią 01 Cze, 2007 05:13

hahahaha kasza niema żadnych dowodów bo pisałem mu na friedns, a jeżeli na friends, gg, email mu coś pisze to może conajwyżej się mamie wypłakać na ramieniu, na serwerze napisałem tylko: "fajnie sie gra na koncie bbl?". i tu go nieobraziłem, dopiero po jego odp. napisałem mu na fr że jest żałosny i zakrótki do mnie, dorośnij dzieciaku, i zrób coś z tym głosem 5 latka bo na cw się grać niedaje !!

btw. dziekuje radzie za adma na bydzia 1 :crazy:

bbl` - Pią 01 Cze, 2007 09:21

spree napisał/a:
serwerze napisałem tylko: "fajnie sie gra na koncie bbl?".

Krotkie sprostowanie: To bylo Kaszy konto, ktore on mi pozyczyl na pewien czas ;) .

HeSS - Pią 01 Cze, 2007 13:53

jak dla mnie kasza i bury sa normalni jak sobie spokojnie graja i nikt sie nich nie czepia.
a tak ogolnie to duzo jest walsnie takich tekstow w ich stroche od osob z serva i pozniej albo skarga albo cos bezsensu :/ nielepiej sie nieraz zamknac sie i niekomentowac , nierozumiem niektorych :/

siatkarz - Pią 01 Cze, 2007 13:55

powiedzial hess ktory niczego na serwerze nie komentuje :)