To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - FOOBAR 2000 0.9.x

koJOt - Czw 07 Cze, 2007 11:47

Ale nie kumam, po co Ci jakis foobar, ktorego nie ogarniasz :> jak instalujesz winampa i jest po krzyku, odtwarza mp3 a co ty chcesz sciagac muze w innych formatach?! pytanie po co? najprostrze rozwiazania sa najlepsze :D o! :P
domeztoz - Czw 07 Cze, 2007 11:53

omagat... kojocie !! ja nie robie tego zeby sobie komplikowac zycie tylko sciagnalem sobie album w dziwnym formacie ktorego winamp nie ogarnia...

E____________________________O___________________________T !!

siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 12:03

foobar to programik do odtwarzania wiekszosci formatow muzycznych (jesli nie obsluguje to wystarczy doinstalowac wtyczke i smiga :D ) nawet czysta wersja po zainstalowaniu mimo ze nie wyglada dosc ciekawie jest lepsza od winampa :) poczytaj to na purepc i bedzie ok :)

tak apropos to foobara napisal ten sam koles co winampa... long story xD

nappy - Czw 07 Cze, 2007 13:01

Dźwięk foobara >> dźwięk winampa ;) No i ładuje mi 10k piosenek kilka razy szybciej niż Winamp :D
qBert - Czw 07 Cze, 2007 13:08

a może mi ktoś wyjaśnić jak foobar może mieć lepszy dźwięk niż winamp skoro mp3 są w tej samej jakości ??
siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 13:09

nie bede tworzyl teorii i innych spraw.. na purepc masz programy do testow i porownan:) prawdopodobnie jest troche zmienione przetwarzanie danych i dzwiek ma mniej szumow itp ;p
Uczulony` - Czw 07 Cze, 2007 14:21

moze lepsze codeki ma foobar ?? ja sie nieznam. :P moze tez sprobuje sie pobawic foobarem
bo winampa mam wersje 2.73 chyba.

nappy - Czw 07 Cze, 2007 17:53

qBert napisał/a:
a może mi ktoś wyjaśnić jak foobar może mieć lepszy dźwięk niż winamp skoro mp3 są w tej samej jakości ??

Idąc tym tokiem rozumowania to czemu głośniki za 50zł grają gorzej od tych za 15,000zł ? ;) W końcu płyta ta sama...

Inne kodeki i inne duperele pewnie, nie wiem dokładnie - najlepiej sprawdź organoleptycznie.

siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 17:56

i jescze ASIO + kx'y :) jesli masz creative sb to masakra :D miazga :) no a jak nie to ASIO4ALL i tez daje rade:)