CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - FOOBAR 2000 0.9.x
koJOt - Czw 07 Cze, 2007 11:47 Ale nie kumam, po co Ci jakis foobar, ktorego nie ogarniasz :> jak instalujesz winampa i jest po krzyku, odtwarza mp3 a co ty chcesz sciagac muze w innych formatach?! pytanie po co? najprostrze rozwiazania sa najlepsze o! domeztoz - Czw 07 Cze, 2007 11:53 omagat... kojocie ja nie robie tego zeby sobie komplikowac zycie tylko sciagnalem sobie album w dziwnym formacie ktorego winamp nie ogarnia...
E____________________________O___________________________T siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 12:03 foobar to programik do odtwarzania wiekszosci formatow muzycznych (jesli nie obsluguje to wystarczy doinstalowac wtyczke i smiga ) nawet czysta wersja po zainstalowaniu mimo ze nie wyglada dosc ciekawie jest lepsza od winampa poczytaj to na purepc i bedzie ok
tak apropos to foobara napisal ten sam koles co winampa... long story nappy - Czw 07 Cze, 2007 13:01 Dźwięk foobara >> dźwięk winampa No i ładuje mi 10k piosenek kilka razy szybciej niż Winamp qBert - Czw 07 Cze, 2007 13:08 a może mi ktoś wyjaśnić jak foobar może mieć lepszy dźwięk niż winamp skoro mp3 są w tej samej jakości siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 13:09 nie bede tworzyl teorii i innych spraw.. na purepc masz programy do testow i porownan:) prawdopodobnie jest troche zmienione przetwarzanie danych i dzwiek ma mniej szumow itp ;pUczulony` - Czw 07 Cze, 2007 14:21 moze lepsze codeki ma foobar ja sie nieznam. moze tez sprobuje sie pobawic foobarem
bo winampa mam wersje 2.73 chyba.nappy - Czw 07 Cze, 2007 17:53
qBert napisał/a:
a może mi ktoś wyjaśnić jak foobar może mieć lepszy dźwięk niż winamp skoro mp3 są w tej samej jakości
Idąc tym tokiem rozumowania to czemu głośniki za 50zł grają gorzej od tych za 15,000zł ? W końcu płyta ta sama...
Inne kodeki i inne duperele pewnie, nie wiem dokładnie - najlepiej sprawdź organoleptycznie.siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 17:56 i jescze ASIO + kx'y jesli masz creative sb to masakra miazga no a jak nie to ASIO4ALL i tez daje rade:)