To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - AspiryN`

qBert - Sob 09 Cze, 2007 12:14

pamiętajcie że jak widzicie, słyszycie jakieś marne plebowanie zawsze macie snapshot/record dem. Dajecie skargę a my tylko banujemy :P Jeśli boicie się że powiedzą że kapuś etc. to proszę uderzać na gg/pw/mail do jakiegoś @/S@.
Pzdr

ROSOMAK - Sob 09 Cze, 2007 12:52

LOL ja Was nie rozumiem tych wszystkich co pisza tego typu skargi jak mnie jakis gracz prowokuje do glupiej wymiany zdan to go poprostu olewam w realu dostalby w twarz a tak to predzej czy pozniej trafi na liste zbanowanych - Aspiryn gdybys olal typa i odpuscil sprawy by nie bylo a tak teraz konsekwencje musza jakies byc.Mysle ze perm to za duza kara ale 2 tygodnie ochlody w te upalne dni dobrze zrobi .

Pozdro

WEGier - Sob 09 Cze, 2007 13:04

nie zgadzam się rosomaczku ... aspiryn/pyczas najpierw sam zaczął prowokując że Naget nie położył paki tam gdzie on chciał (że też się nie domyślił ..phi..marny z niego nostrodamus), obraził go używając narazie lightowych słów, naget nie był dłużny (w tym czasie FX podjudzał) a potem poszli z grubej rury. Poza tym pyczas/asprin dostawał wcześniej bany .. także był nominowany do perma .. tak jak teraz FX i naget.
MIKAS - Sob 09 Cze, 2007 14:32

pyczas ; X cu zi@m
Trel - Sob 09 Cze, 2007 14:48

haha jaki z tego moral ? Nie pisz skargi jak masz cos na sumieniu i sam czysty nie jestes bo all jest w logach :P

bylo 2tyg a jest perm :x sam sobie narobil syfu ;f

foXx - Sob 09 Cze, 2007 15:09

roX tez grabi sobie powoli, ostatnio zabil mnie i jeszcze obelgami obrzucal, bo niby mu blokowalem, jak stalem wtedy na respie bo mialem teefon :F
lnk - Sob 09 Cze, 2007 15:46

jestes zwyklym ***cenzura*** witamina` czy tam aspiryna` ( nie umiem blogowo pisac takze sry)
sam zaczynasz sapac do kazdego , i NAWET do mnie pierwszy sapiesz choc sie nawet nie odzywam do ciebie ani nic nie sapie ; o

AspiryN` - Sob 09 Cze, 2007 17:40

tak od razu sapie do wszystkich ; o
we mnie wina w nikim nie ja ten najgorszy i ja ten zły ...
Popatrzcie na swoje słowa i zastanówcie się nad sobą :) Czy ja zaczołem ?! On też obraził moją rodzinę a że ja oddałem to ja perma a on Clear~
L 06/08/2007 - 22:23:29: "nAGET<2139><STEAM_0:1:14136673><TERRORIST>" say "twoj stary"
. Powinniście pomyśleć nad sobą co wy piszecie a płakać nie będę jest wiele serwerów ;) Po prostu tam grałem bo grali moi koledzy ale widać ze poziom <Niektórych> Adminów jest Zerowy ;) Nie będę wymieniał kto ;) Ale niektórym z was przydało by się ...

PS : Kiedyś na bydzi jak było 18 slotów zawsze były pełne ale widać kto doszedł do władzy i serwer opustoszał ;)
Hail :rotfl2: :rotfl:

teczufka - Sob 09 Cze, 2007 20:38

Widze do czego dazysz i to osiagnales, masz bana na osobe [wliczam konto na forum], nie konto STEAM.
AspiryN` napisał/a:
Popatrzcie na swoje słowa i zastanówcie się nad sobą :) Czy ja zaczołem ?! On też obraził moją rodzinę a że ja oddałem to ja perma a on Clear~
Myslisz, ze nie umiemy czytac? Wiekszosc z nas jest po maturze, nie wiem jak Ty i umiemy doskonale czytac i analizowac tekst. To TY najezdzales na nAGETa razem z kolega Blue. Ty chlopaka sprowokowales, mimo ze on bez winy tez nie jest, cala sytuacje i teraz probojesz nam cos wmawiac, a wszystko jest czarne na bialym.
AspiryN` napisał/a:
Kiedyś na bydzi jak było 18 slotów zawsze były pełne ale widać kto doszedł do władzy i serwer opustoszał ;)
Ten tekst jest tak popularny posrod zbanowanych plebow, ze chyba zrobie wam alias, abyscie nie musieli sie meczyc. Nie chce mi sie po raz setny pisac o lagach, scinach, niestandardach itp. bo i tak tego nie przyjmiesz do swojej czaski.

Tak na koniec:
AspiryN` napisał/a:
Powinniście pomyśleć nad sobą co wy piszecie a płakać nie będę jest wiele serwerów ;)
Nie musimy, to Ty pomysl nad soba. Pozatym nie badz taki pewien :chytrus:
AspiryN` napisał/a:
Po prostu tam grałem bo grali moi koledzy ale widać ze poziom <Niektórych> Adminów jest Zerowy ;) Nie będę wymieniał kto ;) Ale niektórym z was przydało by się ...
Zerowa to jest twoja kultura, a kolega jak widzisz tez juz nie gra, wiec narazie. Tobie przydalaby sie lekcja kultury, myslenia oraz czytania ze zrozumieniem WLASNEGO tekstu.

Zegnamy penamentnie.