CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Do domu na auto pilocie
ROSOMAK - Nie 10 Cze, 2007 14:13
BABCIA napisał/a:
godz 22 wychodzeę od szwagra na niezłej bani budzę sie o 5 rano na końcu miasta śpię na pętli tramwajowej obok wagonu :p
grugim razem imienimy kolesia zrobili mi żart dowódki dolali mi wody utlenionej była godzina 19 o 20 już mnie nie było odwieźli mnie do domu godz 7 rano budzę się w domu cały podrapany kurtka podarta ma maksa nic nie pamietam hehe
Babcia padlem . Przypomnialy mi sie moje akcje hehe calkiem podobnesiatkarz - Nie 10 Cze, 2007 22:44 ja kiedys wyszedlem z kumplami z roku na 'dwa piwa'.... pamietam ostatni urywek jak lalem na przystanek autobusowy (nie zeby tam bylo jasno czy cos ) potem obudzilem sie rano o 13 nie wiem jakim cudem u siebie w domu
takich sytuacji bylo bardzo bardzo duzo tylko musz esobie rpzypomniec
np. niektorych imprez jescze nikt mi nie opowiedzial Rider - Pon 11 Cze, 2007 07:40 Miejsce akcj: Władysławowo. Wakacja jak wakacje trzeba robić forme %%%%% no i pewnego razu razem z ziomami wypylimy "odpowednią ilość" poszliśmy na impre do namiotu lecha na plaży no a że nudno było to postanowiliśmy wyskoczyć na brzeg morza. I wtedy padł głupi pomysł by sie wykąpać. No i zaczliśmy zrzucać ciuch z siebie tak że nie zostało na nas nic No i chooop do wody Ponoć fanie było widać z brzegu białe d*py tylko walczące z wodą. A na koniec zadowoleni z siebie wychodząc z wody patrzymy a na brzegu jakaś parka sie z nas zgrzewa .... Moras - Pon 11 Cze, 2007 15:11 Hehe, akcji bylo nawet sporo ale kto by to spamietal teraz
Jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to podbudka po imprezie u kumpla w domku na dzialce.. Budzimy sie rano na kacu i pierwsza mysl jaka nam przyszla do glowy - "WODY!" , a ze nie bylo nic pod reka to moj madry kolega polecial po szlauf i zrobil wszystkim mily surprise przez okno po zalaniu calego domku wodą (w miedzy czasie latalismy po pietrach z wiaderkami wody zeby reszte obudzic ) pojechalismy w mokrych ciuchach na chate i dowiedzielismy sie, ze to juz ostatnia impra dla nas w tamtym miejscu
[ Dodano: Pon 11 Cze, 2007 16:14 ]
Rider napisał/a:
Miejsce akcj: Władysławowo. Wakacja jak wakacje trzeba robić forme %%%%% no i pewnego razu razem z ziomami wypylimy "odpowednią ilość" poszliśmy na impre do namiotu lecha na plaży no a że nudno było to postanowiliśmy wyskoczyć na brzeg morza. I wtedy padł głupi pomysł by sie wykąpać. No i zaczliśmy zrzucać ciuch z siebie tak że nie zostało na nas nic No i chooop do wody Ponoć fanie było widać z brzegu białe d*py tylko walczące z wodą. A na koniec zadowoleni z siebie wychodząc z wody patrzymy a na brzegu jakaś parka sie z nas zgrzewa ....
Mielismy zupelnie identyczna akcje, tylko ze na mazurach Mam nawet fotke upamietniajaca tamto wydarzenie, ale nie bede jej tu raczej zamieszczal P-C P-K - Śro 13 Cze, 2007 21:29 Co do wody utlenionej. Z kumplami dobra impreza na działerni i bawimy sie w ruletke. 3 szklanki zwykłe polewa sie, spiryt, wodeczke i wode utleniona do polowy. Typ sie odwraca ty zamieniasz szklanki. Jak spojrzy z powrotem to szybko wybiera od ktorej strony pije i wypija dwie pierwsze od prawej albo od lewej, zależy jak se wybrał. Dobre loty są. Gościu jako drugi pił i trafił kombo spiryt -> utleniona. Tyle go było WEGier - Śro 13 Cze, 2007 21:34
P-C P-K napisał/a:
Co do wody utlenionej. Z kumplami dobra impreza na działerni i bawimy sie w ruletke. 3 szklanki zwykłe polewa sie, spiryt, wodeczke i wode utleniona do polowy. Typ sie odwraca ty zamieniasz szklanki. Jak spojrzy z powrotem to szybko wybiera od ktorej strony pije i wypija dwie pierwsze od prawej albo od lewej, zależy jak se wybrał. Dobre loty są. Gościu jako drugi pił i trafił kombo spiryt -> utleniona. Tyle go było
omg ! przecież od tego można się przekręcić P-C P-K - Śro 13 Cze, 2007 21:38 No jakos nikt o tym szczegoliku nie powiedział :| Na czym to polega dokladnie?WEGier - Śro 13 Cze, 2007 21:43
P-C P-K napisał/a:
No jakos nikt o tym szczegoliku nie powiedział :| Na czym to polega dokladnie?
znam tylko z autopsji, nie znam szczegółów medycznych .. . podobnie jest jak ktoś Ci skiepuje popiół do alko albo jak się napijesz z czyjegoś kielicha > tylko że wolniej ale zgon murowanyqBert - Śro 13 Cze, 2007 22:40
WEGier napisał/a:
jak się napijesz z czyjegoś kielicha > tylko że wolniej ale zgon murowany
jakaś brednia to jest Moras - Śro 13 Cze, 2007 23:14 z tym kiepowaniem to tylko slyszalem ze mocniejszy drin jest
spotkalem sie kiedys z takim przypadkiem, ale to biedak rano sie obudzil i pociagnal browara z zawartoscia calej popielniczki