CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Prosze o kare dla tego pana - mexel
lnk - Pon 11 Cze, 2007 15:41 NIE BANUJCIE f[]xX@ bo on nawet na pingu 2000gra bo nei moze zyc bez bydzi !11
PROSZE NIE BANUJCIE GO
jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!1111111111Trel - Pon 11 Cze, 2007 15:51 fox gra na bydzi, nie byl karany i wie jak sie zachowac, a czasami nie ma sily i trzeba oddac typowi!
z kolei ten mexel byl karany i jak juz ktos powiedzial nic do niego nie dociera
imo fox ew jakies male ostrzezenie, a mexel ban min ~2tyg ?qBert - Pon 11 Cze, 2007 15:51 lonek co Ty tam ukrywasz? Siano?
2 tygodnie bo koleś znany jest już z plebowania...domeztoz - Pon 11 Cze, 2007 15:52 zostawcie foxa... on chcial dobrze... to taka sama sytuacja jak z bosem...
i jak tu napisac na kogos skarge jak mozna jeszcze samemu wylapac...Trel - Pon 11 Cze, 2007 15:54 wlasnie zrazacie ludzi teraz ktos cos komus zrobi na serwie to moze nie napisac skargi bo tez wylapie bana :Fsiatkarz - Pon 11 Cze, 2007 15:54 mexel - 2 tygodnie, hmm... foXx nie wiecej niz tydzien... moze mniej... 2dni?:>qBert - Pon 11 Cze, 2007 15:55 nie można mówić że napiszę skargę i sam wyłapie bana Jak się jest bez winy to na pewno nic z tego nie będzie teczufka - Pon 11 Cze, 2007 16:13 FoXx dostaje dwie doby, mexel miesiac, bo mu sie jeden ban "upiekl".
Czemu tak? Dla zasady, tj. admin musi byc w duzym stopniu obiektywny i rozliczyc obie strony, pozatym nie mam zamiaru tlumaczyc mexel'owi jesli sie tu zjawi, czemu foXx nie dostal bana skoro on pierwszy go zabil. Ban krotki, niemal identyczny z banem dla Bo$s, ktory rowniez nie mial czystych rak. To tyle z mojej strony, czekam tylko na odpowiedz foXx'a lub kogos z S@ i zamykam.foXx - Pon 11 Cze, 2007 17:04 Life is brutal, ale 2dni dobrze mi zrobi, bo akurat mam jutro i we srode kolosa wiec sie poucze
PS. lonek tez Cie kocham qBert - Pon 11 Cze, 2007 17:17
foXx napisał/a:
ale 2dni dobrze mi zrobi, bo akurat mam jutro i we srode kolosa wiec sie poucze
to ja powinienem się zbanować do końca czerwca
A co do tematu to podkreślam jeszcze raz że nie ma się czego bać - dawać na forum dowody i ktoś załatwi to za was. Nie ma co się w jakieś kłótnie wplątywać. Myślę że werdykt sprawiedliwy