CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Perm
ritarded l. - Czw 14 Cze, 2007 00:47 ja bym za takie plucie nie odbanowywal &_&siatkarz - Czw 14 Cze, 2007 02:31
VorteX^^ napisał/a:
ja bym za takie plucie nie odbanowywal &_&
true.koniar - Czw 14 Cze, 2007 06:32 Przyznaje poniosło mnie i nie miałem prawa takich rzeczy pisać, ale byłem mocno zdenerwowany. Przepraszam za to adminoów DZEJMSA I WEGIERAIglax - Czw 14 Cze, 2007 09:10 Z gory przepraszam za slowa ktore tu uzyje
Na pierwszy rzut oka koniar gra jak lama ... patrzy po scianach , posiada "sprzet" 16 bitowy , i...
... strzela fajne bulki .
Dla mnie to cos w stylu WH w tej akcji ze smoki'em ... to chyba bylo widac BABCIA - Czw 14 Cze, 2007 16:44
koniar napisał/a:
Oglądam i mam nadzieje że ludzie też to zobaczą, a nic nie będę pisał że marny serv bo ban mówi sam za siebie panie KOLEGO
EDIT:
-3 trupy z glocka po skampieniu, widze że Ci się nigdy nie zdarzyło
-full auto na flashu, widze też Ci się nie zdarzyło
Więcej niestety nie widze, więc raczej kompleksy albo Twój czity źle działa
a hahaha a gdzie tam masz full auto na fleszu na noflesh widać jak centralnie gościa namierzasz i oddajesz serie ale nie ciagłą lol precz z czitami perm słuszny
a tu króciutki filmik z twoją akcją na fleszu (tu zrobiony nonflesh) i twoja cudowne fuuuuul auto boże hahaha
btw. babcia jaki moviemaker!! slize sie chowa!WEGier - Czw 14 Cze, 2007 19:40 baba the best
szacuneczek
BTW to tak widać na cheatach? Bezsensu normalnie jak na karcie graficznej sprzed 15 lat - jak w moim kompie z podstawówki. Nie rozumiem poniektórych no. 10 - Sob 16 Cze, 2007 08:56 Ale jak sie zdenerwował, ze jakim cudem mozna bylo sie haxow dopatrzec piermowacMoras - Sob 16 Cze, 2007 09:21 Mysle, ze sprawa jest juz jasna i mozna zamknac Anvi - Sob 16 Cze, 2007 09:27 Moze on nie wie ze takowie haxy posiada