CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - slay
Dzejms - Czw 21 Cze, 2007 08:05
siatkarz napisał/a:
najlepiej slay ludzi afk po 1:15, po co freefragi?
To popieram. kyryry - Czw 21 Cze, 2007 08:38
siatkarz napisał/a:
Dobre .. zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)kiciper - Czw 21 Cze, 2007 08:57 jestem za
kyryry... chcesz wykonczyc Babe i Dzejmsa????Dzejms - Czw 21 Cze, 2007 09:04 Oj! Oj! Kyryry! Rider - Czw 21 Cze, 2007 09:06 Bardzo dobry pomysł bo jak wiadomo ludzie nie potrafią votować na ludzi którzy są afk Napewno by to poprawiło grywalność qBert - Czw 21 Cze, 2007 09:37
kyryry napisał/a:
zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)
nierealne raczej. Ale widziałem fajny campometr, że koleszka zaczynał głośno chrapać tak jak by spał Niezła BK. Wchodzisz na serwer, słyszysz, ktoś chrapie. To mój pies? Nie to baba przykimał z aoutocampą w rogu Uczulony` - Czw 21 Cze, 2007 10:42 ja was zaskocze, na jednym nonsteamie widzialem cos takiego co sie nazywalo AFKkissss
jak ktos byl dluzej niz 60 sekund afk to go automatycznie kikowalo. (to chyba jakis plugin do amx , chociaz nie jestem pewien jak cos moge sie wiecej dowiedziec)
Ja mysle ze to bylby dobry pomysl u nas na serwie.siatkarz - Czw 21 Cze, 2007 11:56 ja i tak staram sie po 1:15 slayowac ludzi afk...MIKAS - Czw 21 Cze, 2007 13:19
kyryry napisał/a:
siatkarz napisał/a:
Dobre .. zreszta jak dla mnie to nawet kampometr by mozna dodac ... gra byla by bardziej dynamiczna i skonczylo by sie kampienie caly czas w innym miejscu (ale to chyba na osobny temat powinno byc:P)
bez przesady strefujesz i dalej Ci nalicza % musialbys caly czas biegac jak imbecyl...lnk - Czw 21 Cze, 2007 15:10 za , bo nie ktore bydziaki nie ogarniaja wlaczenia ~ i wpisac vote xxxx ( -;