CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Odbanować?
player - Wto 26 Cze, 2007 16:45
Kasza napisał/a:
Kanker tez musial zasluzyc na perma skoro go dostal a dalej gra na 2 koncie i jakos go niezbanowaliscie . A perma dostalem za to ze rzucilem flesha i domeztoz sie zaczol rzucac ze go oslepilem i napisalem mu ze jest lama i za to dostalem perma.
hmm obawiam sie ze tu nie chodzi o fb
masz racje gram na 2 koncie ok pol roku ale przez ten czas nikt nie wiedzial ze to ja
(dowiedzieliscie sie bo sam tego chcialem)
wiesz jaka jest wina zlodzieja ? DAL SIE ZLAPAC
mam nadzieje ze zrozumialespsychic - Wto 26 Cze, 2007 18:03 zadam dobre
nie masz szans za bardzoBABCIA - Wto 26 Cze, 2007 19:18 wiadomo jaka będzie decyzja i tak ci nie zdejmą bana za dużą wiochę posiałeś proponuje closetpotek - Wto 26 Cze, 2007 21:56 powiem tak
ciasteczkowy - Wto 26 Cze, 2007 22:23 Nie no czekam aż Teczka sie wypowie i zamknie bo ja nie mam siłyneverling~ - Wto 26 Cze, 2007 22:34 no i wytlumcz takiemu ze ma bana na osobe
rece opadaja poprostu ciekawe kiedy wpadnie znowu z nowym kontem.spree - Śro 27 Cze, 2007 06:36
neverling~ napisał/a:
no i wytlumcz takiemu ze ma bana na osobe
rece opadaja poprostu ciekawe kiedy wpadnie znowu z nowym kontem.
aż się doczekać niemoge
a tak btw. kanker dostał bana na osobe i ile razy grał na drugim koncie to niewidziałem na czacie nawet jednego słowa z jego strony a co tu mówić o celowych fb/he czy wyzywaniu
także CU Rider - Śro 27 Cze, 2007 07:44 ehh co raz ciekawiej sie robi ... "żądam" phi n/c wieć to wieś proponuje zastanowić sie nad swoją osobą pozdrogreg - Śro 27 Cze, 2007 10:21 a czy przed banem kanker takie rzyczy wyprawial w stosunku do innych gracz? nigdy nikogo nie wyzywal, nie zabijal celowo jedyne co zrobil to wdal sie w niepotrzebny spor z adminami! wiec prosze tu nie porownywac tej osoby do kankera! MIKAS - Śro 27 Cze, 2007 11:26 Czekalem az chlopak tu temat zalozy mam kilka screenow,ktore moga Cie "uchronic od odbanowania".NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE