CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - PODZIĘKOWANIA
spree - Sob 30 Cze, 2007 08:31 babcia uciemięzony małżonek bezlitosnego związku sie odezwał przynajmniej prać niebędziesz musiał ROSOMAK - Sob 30 Cze, 2007 09:06
BABCIA napisał/a:
najlepsze jest to że życzenia składają ci co się nie znają w co on wpadł oczywiście poza paroma przypadkami chłopie daj spokój uciekaj ja ci powiem jak to będzie
rano do pracy z pracy obiad chcesz do kompa a ona gada może byś ze mną porozmawiał itp a nie daj boże jak masz dziecko to juz masz przerabane cs dopiero wieczorkiem moim jedynym ratunkiem jest to że nie lubię spac ( jakieś 4 do 5 godzin na dobe ) ale cóż każdy musi sie jakoś dostosować a z drugiej strony czemu masz mieć lepiej niż ja więc bierz tą kulę do nogi i ciagnij całe życie
cos w tym jest BABA ja wlasnie gram tylko wieczorkami - poznymi wieczorkami ale Cs to nie zycie to wlasnie relaks oderwanie sie od codziennego brandzlu.Rider - Sob 30 Cze, 2007 09:17 No to wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia I wpadaj na bydzie jeszcze częściej teraz Bo$s - Sob 30 Cze, 2007 10:22 OMG :O Najlepszego Wegierku Obyś wytrzymał tymozyna - Sob 30 Cze, 2007 11:17 a zonka bedzie grac w cs'ka ?
powodzenia to ja jej zycze zeby wytrzymala przy uzaleznionym od cs'ka
nie no tak na powaznie to raczej zrowia i szczescia zycze, pieniadze same przyjda YekyL - Pon 02 Lip, 2007 02:13 Wszystkiego najlepszego $w!ezak - Pon 02 Lip, 2007 10:31 Dzejms - Pon 02 Lip, 2007 20:32
WEGier napisał/a:
nawet nie wiecie jakie to miłe dostać życzenia od ludzi których nigdy nie widziałem na żywo ...
Mam nadzieję, że niedługo będzie na żywo. Niech tylko dojdę do ładu z firmą.
A teraz nie "pitol" tylko dawaj na serwa idziemy gonić czitków. Mam nadzieję, że ten odmienny stan nie wpłynie na Twoją bywalność na bydzi. A jak wpłynie to pamiętaj! Znamy twój adres. WEGier - Pon 02 Lip, 2007 20:39 chciałem jeszcze raz wszystkim podziekowac ... niedlugo wrzuce pare fot z weselicha (bylo super)
do zobaczenia na serwie ... póki nie ma małego miadziarka można grać
BTW skąd mieliście mój adres rodziców ?????? nowik - Nie 08 Lip, 2007 23:43
WEGier napisał/a:
BTW skąd mieliście mój adres rodziców ??????
prawdziwy admin wie wiecej o swoich userach niz oni sami o sobie