CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - STEAM_0:1:8329854//StaramS!3//20160
WEGier - Czw 12 Lip, 2007 21:48 poza tym cegła dostał już odemnie "reprymendę" przedwczoraj na cbble, najpierw ładnie przytakiwał jakiemuś głąbowi co chciał zaimponować innym dzieciom i co drugie słowo podlegało cenzurze. Jak tamten poleciał z banem to cegła rzucił jakąś przemowę przez mic, niewiedząc że akurat jestem. Także panie wielebny cegła > nie interesi mnie który z was wyłapał bana - ty czy brat ale powiem jedno > jesteście obaj po jednych pieniądzach i już wam mogę przepowiedzieć przyszłość :
- po tym banie, dostanie w ciągu następnych dwóch tygodni bana na miesiąc za kolejne kozakowanie
- wejdziesz na forum, pokłócisz się trochę, potem zarzucisz tekstem że ten serwer i tak jest marny i że niedługo nikt tu grać nie będzie .... i przyjdzie taki niejaki Tukaczew wypłaci perma i siemanara > po sprawie
także poważnie : albo się dostosujesz albo się pożegnamy wcześniej czy później
PS a tak korzystając z okazji że się tak rozpisuje, cos wam Braciszkowie podpowiem ... jesteście z Wawy ... Irys też .... nieradze wam za bardzo "JU TOKING TU MI" bo Irysek t nerwowy młodzieniec ritarded l. - Pią 13 Lip, 2007 00:39 przeciez po samym stylu pisania widac ze to wies cegla - Pią 13 Lip, 2007 15:12 [quote="WEGier"]poza tym cegła dostał już odemnie "reprymendę" przedwczoraj na cbble, najpierw ładnie przytakiwał jakiemuś głąbowi co chciał zaimponować innym dzieciom i co drugie słowo podlegało cenzurze. Jak tamten poleciał z banem to cegła rzucił jakąś przemowę przez mic, niewiedząc że akurat jestem.
O ile dobrze pamietam to ja nikomu nie przytakiwalem tylko ostrzeglem go ze na tym serwie sie nie bluzga i ze nawet jak nie ma admina to zaras ktos wyskoczy z tekstem "nie przeklinaj bo powiem adminowi".To o tym pisales? Koleszka mowil cos jeszcze o frajerstwie itd... i dostal bana... Tylko nie rozumiem gdzie ja zawinilem.
WEGier napisał/a:
PS a tak korzystając z okazji że się tak rozpisuje, cos wam Braciszkowie podpowiem ... jesteście z Wawy ... Irys też .... nieradze wam za bardzo "JU TOKING TU MI" bo Irysek t nerwowy młodzieniec
Teraz to juz jestes smieszny O_o. Wydaje mi sie ze topik mozna zamknac bo i tak nic nie zmieni.W sumie to nie o to chodzilo zeby cos zmienil a bardziej o zwrocenie uwagi na moim zdaniem niesluszne dzialania admina.
Pozdrawiam
The End