To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Oponki zimówki :D

kiciper - Wto 17 Lip, 2007 15:34

michelinki (ciekawe czy dobrze odminilem)
Kod:
16:16] <daria> michelin
[16:16] <daria> jak mu kasy nie szkoda
[16:16] <daria> nokiany odpadają to chińszczyzna
[16:17] <kici> aaa
[16:17] <daria> a te  trzecie to są tańsze od michealiny ale gorsze przy czym wiele lepsze od nokiana

ja tez te polecam... z doswiadczenia michealin mieszkam w gorach :D

WEGier - Wto 17 Lip, 2007 15:42

kiciper, dzięki za info Kizia o tych nokianach - a skubańce twierdzą że niby Finlandzkie :[ już mnie wyleczyłeś .... w sumie micheliny, goodyeary i inne też są chińskie ALE zawsze zależy od materiałów i kto stoi nad żółtymi z pejczami xD

Kizia jakbyś jeszcze mógł potruć swojej Pani tyłek i się zapytać czy te GY 7 są lepsze czy gorsze od 6 to będe wdzięczny. :wstydniś:

kiciper - Wto 17 Lip, 2007 20:13

male sprostowanko... ups... nokiany to fin.. ups cos sie jej przekrecilo upaly ups... podobno tez dobra marka..
taka mala rada co do kupowania opon przez neta
- policzcie czy sie oplaca przez neta(wychodzi niby taniej)+ potem trzeba na wulkanizacje... zalozyc wyważyć,... odpukać ale jak sie cos stanie z opona trza odeslac wszystko na swoj koszt, cieżka później reklamacja jakby cos sie stalo z opona. Za nim kupicie przez neta... pedzcie gdzies blisko na wulkanizacje cene zawsze mozna negocjowac, a wydajac kilka zlotych wiecej mamy serwis do zakupionych opon na miejscu. Jeszcze jedna sprawa co do kupowanych opon patrzcie z którego roku jest seria!!! bardzo wazne pamietajcie guma parcieje,opony nieuzywane wiek 4-5 lat to ...... blee nie kupujcie!!! bynajmniej za cene nowek!!!

foXx - Wto 17 Lip, 2007 22:12

Ech, a slyszalem ze wlasnie Nokiany WR sa dobre ;/ a Michelin lepsze od GoodYear'a? jeszcze pojezdze po znajomych wuklanizaorach i popytam o jakosc i cene, zobaczymy co oni powiedza.
Dzejms - Śro 18 Lip, 2007 09:48

www.opony.com mają magazyn w Bydgoszczy i dlatego ja się skusiłem bo odbierałem osobiście. Co do opłacalności to właśnie tak kalkulowałem i mi się opłaciło.
qBert - Nie 22 Lip, 2007 10:50

Ja rowniez kupilem oponki w necie i nie nazekam. A jest o wiele taniej. Z tym ze ja mieszkam w wawie wiec wiekszosc z firm sprzedajacych w necie ma magazyny/sklepy tutaj. A co do marki, to ja kupilem jakies niemal najtansze i jakos daje rade jezdzic... Jak ktos nie umie prowadzic to mu nic nie pomoze...
domeztoz - Nie 22 Lip, 2007 14:00

owin felgi tasma izolacyjna i narysuj biezniki flamastrem... nie trzeba bedzie ich pompowac

sor za ot... zaraz mnie ktos z@e$ie

potek - Czw 26 Lip, 2007 13:47

ojciec kupił na zime coś takiego

http://www.opony.com/opony/52285_toyo_s952.html

Bardzo chwali, dobrze się trzymają na mokrym, na śniegu rewelacja tylko są troche głośniejsze przy prędkości 100-130 przy mniejszych prędkościach tego nie czuć. Ale oponki godne polecenia :)

WEGier - Czw 26 Lip, 2007 15:16

no taaaa ... a żółci mają tyle śniegu u siebie ze napewno sa expertami od zimówek :hahaha: :hahaha: :P :P :P

a poważnie - ja obstaje przy swoich GY, Dzejms i Kizia przy michałach i do tego wszyscy też chwalą fińskie nokiany - WIĘC - po prostu wszystkie wymienione są dobre, bo sprawdzone

x0x - Czw 26 Lip, 2007 15:53

WEGier napisał/a:
no taaaa ... a żółci mają tyle śniegu u siebie ze napewno sa expertami od zimówek :hahaha: :hahaha: :P :P :P ....

czyli od eskimosów z syberii musisz kupować opony :D :D