CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Kanal wymiataczy bydziawki ONE :)
Anvi - Nie 05 Sie, 2007 12:21
Fabi napisał/a:
shoutbox moglby sie od¶wieżać automatycznie było by wtedy wygodnie
czemu nie teczufka - Nie 05 Sie, 2007 12:43 -!- Irssi: #cs.telsten.com: Total of 4 nicks [4 ops, 0 halfops, 0 voices, 0 normal]
TeamSpeak: R: 0 U: 0
Kanal IRC na QuakeNecie jest, TS2 jest, oba swieca pustkami, panowie i panie, zdecydujcie sie, robie to bo wiekszosc chciala, potem sie odwiduje, a praca zmarnowana i dane pomysly swieca pustkami...Uczulony` - Nie 05 Sie, 2007 13:14 teamspeak jest :o gdzie jak co kiedy !Trel - Nie 05 Sie, 2007 15:25 wpisz tson w konsoli na bydziWOJTAS - Nie 05 Sie, 2007 16:09 MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona
a wracajac do tematu to irc smierdzi osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIEteczufka - Nie 05 Sie, 2007 16:19
RazeL napisał/a:
MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona
Musisz odczekac z 10-20 sekund nim TS sie odpali, to raz, dwa Steam/CS korzysta z ustawien IE i jesli ISP wymusza korzystanie z proxy, musisz te dane uzupelnic w IE
RazeL napisał/a:
a wracajac do tematu to irc smierdzi osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIE
Tu nikt nie ma do gadania, kanal istnieje od paru lat i to sie nie zmieni szybko.qBert - Pi± 10 Sie, 2007 08:22 #cw.pl #mixy.pl etc.
Reszta ¶wieci pustkami zawsze więc nie wchodzę...