To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Kanal wymiataczy bydziawki ONE :)

Anvi - Nie 05 Sie, 2007 12:21

Fabi napisał/a:
shoutbox moglby sie od¶wieżać automatycznie było by wtedy wygodnie ;)

czemu nie ;]

teczufka - Nie 05 Sie, 2007 12:43

-!- Irssi: #cs.telsten.com: Total of 4 nicks [4 ops, 0 halfops, 0 voices, 0 normal]
TeamSpeak: R: 0 U: 0

Kanal IRC na QuakeNecie jest, TS2 jest, oba swieca pustkami, panowie i panie, zdecydujcie sie, robie to bo wiekszosc chciala, potem sie odwiduje, a praca zmarnowana i dane pomysly swieca pustkami...

Uczulony` - Nie 05 Sie, 2007 13:14

teamspeak jest :o gdzie jak co kiedy !
Trel - Nie 05 Sie, 2007 15:25

wpisz tson w konsoli na bydzi
WOJTAS - Nie 05 Sie, 2007 16:09

MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona :x

a wracajac do tematu to irc smierdzi :/ osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIE

teczufka - Nie 05 Sie, 2007 16:19

RazeL napisał/a:
MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona :x
Musisz odczekac z 10-20 sekund nim TS sie odpali, to raz, dwa Steam/CS korzysta z ustawien IE i jesli ISP wymusza korzystanie z proxy, musisz te dane uzupelnic w IE
RazeL napisał/a:
a wracajac do tematu to irc smierdzi :/ osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIE
Tu nikt nie ma do gadania, kanal istnieje od paru lat i to sie nie zmieni szybko.
qBert - Pi± 10 Sie, 2007 08:22

#cw.pl #mixy.pl etc.
Reszta ¶wieci pustkami zawsze więc nie wchodzę...