CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // Kyryry :D
m!ke - Pon 06 Sie, 2007 22:18 na TAK MIKAS - Pon 06 Sie, 2007 23:11
Cytat:
ja bym jeszcze nie chcial zeby byl adminem...
Co prawda to prawda zmarnujesz sie wegier wyssie z Ciebie krew a BABCIA bedzie namawiac do picia balsamu zgorszysz sie u tych 50 letnich erotomanow
Nie no jestem na tak Sylwia - Pon 06 Sie, 2007 23:24 jestem na tak czesto go widze na serwerq siatkarz - Pon 06 Sie, 2007 23:58 nie wiem. 50/50 ritarded l. - Wto 07 Sie, 2007 01:19 nieRadukE - Wto 07 Sie, 2007 02:40 vortex Ty zawsze jestes na nie ^^ zadna nowosc ...
hmmm szczerze to czesto grasz.... czesto i dlugo ..... zachowanie tez pozytywne ... wiec czemu nie mozna by bylo sprawdzic Cie moze akurat bedziesz dobry
jak novik znowu napisze ze rada starszych musi poznac to sie usmieje ... hahah zeby Cie poznali tak jak i opar'a to musza grac czesto a nei widzialem ich na serwie ho ho .... forum to nie wszysto ... a widze ze tylko do forum sie ograniczaja chyba ze na fake od jakiegos czasu graja :-)
mysle ze jestem na TAK GLnowik - Wto 07 Sie, 2007 05:52
RadukE napisał/a:
jak novik znowu napisze ze rada starszych musi poznac to sie usmieje ... hahah zeby Cie poznali tak jak i opar'a to musza grac czesto a nei widzialem ich na serwie ho ho .... forum to nie wszysto ... a widze ze tylko do forum sie ograniczaja chyba ze na fake od jakiegos czasu graja :-)
Opar'a znamy z serwera, na forum praktycznie jak widac nei wystepowal, a forum jest wazna czescia zycia serwera. To tutaj ludzie wystawiaja sobie, ze tak powiem etykiete na temat samych siebie. To tutaj ich lepiej poznajemy i mamy wieksze mozliwosci przewidzenia czy taka osoba sprawdzi sie na stanowisku admina. Jezeli ktos jest dobry na serwerze to wcale nie oznacza ze na forum oraz w innych miejscach takze jest kulturalny i potrafi sie opanowac. Opara nie znamy od tej drugiej strony, nazwijmy ja forumowej. Kyryra natomiast, jak widac chociazby po ilosci postow, poznalismy, dlatego mysle ze calkiem niedlugo zostanie podjeta decyzja.
btw. gramy i na fejkach i na roznych innych cymbalkach czy gitarkach, Music is my life... x0x - Wto 07 Sie, 2007 06:13 Kyryry hmmm pewnie że TAK opar - Wto 07 Sie, 2007 06:44 Kyryry - pozytywny gracz!!!!
Sądząc po wypowiedziach najprawdopodobniej przeciśniesz się przez "sitko"...
masz też moje poparcie - TAK HeSS - Wto 07 Sie, 2007 07:21 Nie ... bo po co kolejny admin ?