CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - HELP ME // iREk
RadukE - Nie 26 Sie, 2007 10:04 yrek batonie ... pewnie Ci sie przetarly przewody w myszce... mialem to samo z moja G5'tka.... znalazlem w ktorym miejscu i naprawilem ... o tyle mialem dobrze ze przetarl sie przewod przy samej myszce.. wiec go skróciłem o 3 cm polutowalem i dziala nei zawsze sie wylaczala... zalezalo od ruchow czy byly gwaltowne czy nie ... podlacz myszke i zginaj co jakas odleglosc lekko przewod i zobacz kiedy Ci sie odlaczy... jak masz wazna gwarancje to nie grzeb i wyslij ... czesto tak sie dzieje ... naprawia Ci to pewnie albo wymienia myszke na nowa no chyba ze masz jakis szajs za 30 zl to lepiej kup nowa bo sie troche czeka
obstawiam ze to na bank myszka ;-)i.S.b - Nie 26 Sie, 2007 10:38 Razer Copperhead, wiec ani nie szajs, ani za 30zł ... a kabel jest oki, bo sprawdzałem batonie ..... przestawiłem wczoraj zworki na płycie głównej od USB i jak grałem wieczorem to mi sie nieodłączyła ..... nie wiem, zobaczymy co się będzie działo ... ThX za helpa