To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Hackowanie routera by oLKa

BABCIA - Pon 03 Wrz, 2007 18:14

oLKa napisał/a:
heh, to on wlasnie nabroil :/ I to przez niego mamy problem... A ze nie umial nic na to zaradzic to prosze madrzejszych ^^

Ale ja tez sie poddaje... Tyle sie nazmienialam w ustwieniach (z pomoca Nowika :* ) i juz mam dosc :P

jak z pomocą nowika to normalne że nie działa jak jamesowi zrobił kompa to musiał kupic nowy :hahaha:

WEGier - Pon 03 Wrz, 2007 18:15

BABCIA napisał/a:
oLKa napisał/a:
heh, to on wlasnie nabroil :/ I to przez niego mamy problem... A ze nie umial nic na to zaradzic to prosze madrzejszych ^^

Ale ja tez sie poddaje... Tyle sie nazmienialam w ustwieniach (z pomoca Nowika :* ) i juz mam dosc :P

jak z pomocą nowika to normalne że nie działa jak jamesowi zrobił kompa to musiał kupic nowy :hahaha:

dokładnie :rotfl2: :rotfl2: :hahaha: ;) ;) ;) :hahaha: :hahaha:

domeztoz - Pon 03 Wrz, 2007 22:37

a co to jakis prison break? rołter to dopiero poczatek, a potem sie dzioucha rozkreci i *** wie gdzie sie jeszcze wlamie :E

*** Bóg

P-C P-K - Pon 03 Wrz, 2007 22:43

Przeze mnie?!! TO jest spisek, układ, szara strefa, jakieś cholerne semantyczne przekłamanie! Powołajmy komisje.
WEGier - Wto 04 Wrz, 2007 07:39

P-C P-K napisał/a:
Przeze mnie?!! TO jest spisek, układ, szara strefa, jakieś cholerne semantyczne przekłamanie! Powołajmy komisje.

a mówiłem Ci PCK ... "kontrole rodzicielską" się wyłacza !! !!!!

ROSOMAK - Śro 05 Wrz, 2007 06:32

Standartowo u mnie znowu hasla do routerow to : admin , admin.
Numery IP to 192.168.1.1 co za tym idzie nastepny komp musi byc w podsieci 2 ewentualnie 1.2 . Jezeli masz przydzielane autoamtycznie sprobuj z DHCP .Wejdz w security i zobacz co pozaznaczane jest na firewall i wlacz Unmp ( chyba tak to sie pisalo dzis zobacze sobie w pracy )