CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - sluchawki douszne
lnk - Nie 09 Wrz, 2007 00:10 epki maja za bardzo podbity bass , zalezy jakiej muzyki sluchasz jesli jakies uber super MANIECZKI to wez epki jesli troche ciekawsza muzyke to wolalbym cx300 moze dlatego ze jesli kupuje sluchawki to tylko sennheiser bo jestem pewny co do jakosci i tego ze bede zadowolony z produktu choc juz nie jedne mialem tej firmy.Na allegro za duzo podrob jest teraz wiec masz racje z ryzykiem zeby nie brac na allegro ; - ).Jesli szukalbys jakis podobnych sluchawek do cx300 to jeszcze AKG K324P.Bo$s - Nie 09 Wrz, 2007 09:52 Też mam Ep-630 i polecam, grają bardzo fajnie, w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Za EP-630 są wspomniane już CX-300, ale wg mnie nie warto tyle dopłacać, bo różnica w jakości jest naprawdę nieduża. Później to już tylko Creative Aurvana i one grają wyśmienicie (armaturowy przetwornik), ale cena powala.
Jeśli chcesz kupić oryginały EP-630 to muszą być pudełku, z gwarancją na dwa lata i najlepiej z paragonem.Trel - Nie 09 Wrz, 2007 11:33 raczej ciezki metal i troche reggae.. to teraz znowu dylemaciq... mam wrazliwy sluch i zalezy mi na jakosci... :>nappy - Nie 09 Wrz, 2007 12:09
Trel napisał/a:
raczej ciezki metal i troche reggae.. to teraz znowu dylemaciq... mam wrazliwy sluch i zalezy mi na jakosci... :>
Do reggae się nadają idealnie, riddimy dobrze stonowane i nic nie ucina, wokal wyraźny ;-) Z cięższych brzmień słuchałem na nich Korna, Slipknota, Rammsteina i Sweet Noise. Pewnie troszkę by się tego jeszcze znalazło, ale to to co pamiętam - i było ok. Wiadomo, że to nie 3-drożne głośniki ale po odpowiednim ustawieniu eq w playerku jest naprawdę ok.
A słuchawki zamawiałem razem z nowikiem w komputroniku Już raz niestety serwis odwiedziły (uwalony jack - w sierpniu), ale wszystko bez problemów się obyło.nowik - Nie 09 Wrz, 2007 12:11 No wlasnie mialem to napisac ze po odpowiednich ustawieniach w EQ da sie wszystko zrobic
Nappy cos zes z nimi zrobil ze sie popsuly ?!:D moje dzialaja do teraz super elegancik a juz przechodzily takie ciezkie proby ze nie pytaj :Dlnk - Nie 09 Wrz, 2007 12:12 podobnej muzyki slucham i takze sluchalem na epkach i cx300 , moim zdaniem cx300 lepiej graja , kwestia sluchu ; - ).Jesli naprawde ci zalezy na jakosci to uzbieraj i sprowadz sobie sluchawki Shure albo poczekaj jeszcze troche bo sennheiser wydal nowa serie tylko ze jeszcze w polsce nie ma , a dokladniej cx400 , cx 500 i cx95 no i pchelki mx160 mx260 i mx760 >: DDDD.Mozesz takze nad nowymi JBL zastanowic sie bo tez podobno dobrze graja ale niestety , musisz uzbierac.
jeszcze jedno , dalem ci ta wyzsza polke a zapomnialem ze masz creativa : DD wiec raczej nie wykorzystasz ich w pelni chyba ze masz zamiar kupic cos lepszego to okeej.potek - Nie 09 Wrz, 2007 12:27 ja mam sennheisery mx500 fajnie grają ale ich wadą jest to że często wypadają z ucha nappy - Nie 09 Wrz, 2007 12:39
potek napisał/a:
ja mam sennheisery mx500 fajnie grają ale ich wadą jest to że często wypadają z ucha
też miałem - epki nieporównywalnie lepiej grają.
nowik - no nie wiem, po prostu jak mp3 cały czas w kieszeni to 'wykręciło' jacka No ale panowie z komputronika się spisali i wszystko już ok Trel - Nie 09 Wrz, 2007 12:42 oke, jesli epki to stad i na 100% oryginal, ale jesli bym sie zdecydowal na cx-300 to nie wiem gdzie :< bo w komputroniku 271 a na allegro np te - 64zl... rozroznia ktos czy podroby ? ajt i jeszcze wnerwia mnie w epkach to ze jack jest prosty :\ w kieszeni mozed uwierac czy cus... w cx-300 jest ladny, w ksztalcie 'L' ... ale da sie zniesc chyba..nowik - Nie 09 Wrz, 2007 12:42 Nappy dlatego nosze mp3 na szyi a i generalnie zapomnialem dodac ze zaleta EPkow jest ze tak sie wyraze 'gumowy' kabelek, ktory jest bardzo elastyczny i ciezko go uszkodzic
Co do tych sennheiserow to tez jakies tam mialem i sluchalem nawet ich na iRiverze i jakos EPki na Creativie wypadly lepiej