To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pchli targ - [Sprzedam] Prezentację na ustną maturę z j.polskiego 18 PKT!

no. 10 - Wto 18 Wrz, 2007 07:54

50 peelenów troche sporo,a gdzie zniżka na piwo ... :banan:
domeztoz - Wto 18 Wrz, 2007 08:12

rok temu chodzily za 200 zeta...
no. 10 - Pon 01 Paź, 2007 15:39

Troche lat temu ludzie sie podcierali palcem i myli raz na pol roku -> powodzenia domez (zart) A tak serio to jak sie namysle, dam znac tzn. jak bede miał jakiś przypływ gotówki większy
adaxdk - Pon 01 Paź, 2007 16:09

hehehhe
a moze zniżka dla studentów :crazy:

Moras - Pon 01 Paź, 2007 16:31

tak z innej beczki moze, czy to nie jest tak przypadkiem, ze tematy sie wybiera sposrod dostepnej listy (czesto sa przydzielane) a i tak co roku sie zmianiaja (?).
domeztoz - Pon 01 Paź, 2007 16:35

no tak ale w szkolach listy z tematami dla maturzystow byly rozwieszone juz przed wakacjami... jezli ktos jest zainteresowany ta prezentacja to niech sprawdzi czy ma ten temat do wyboru na liscie... zeby nie bylo wtopy :0o:
Moras - Pon 01 Paź, 2007 16:38

Wiesz, pytam bo u mnie to troche inaczej wygladalo. Dali nam liste, ktora jak juz doszla do mnie to 3/4 tematow na niej bylo zajetych i jakies same 'ochlapy' zostaly :hahaha:
domeztoz - Pon 01 Paź, 2007 16:42

u mnie w szkole nie bylo takiego problemu bo tematy mogly sie powtarzac. jak sobie pomysle ile czasu i meki zajelo mi zrobienie tej pracy to te 50 zlotych wydaje mi sie za malo, ale nie bede zdzieral z ludzi ;> z bydzi... w realu jak bym sprzedawal dla jakiegos 'typa' to bym wzial pewnie wiecej.
Moras - Pon 01 Paź, 2007 16:50

50 zl moze wydawac sie 'duzo' - ale to zawsze gotowa praca i 0 wlasnego wysilku oprocz nauczenia sie itd.

Ja osobiscie chodzilem na korki do polonistki i o ile dobrze pamietam to jedna wizyta mnie tyle kosztowala, ale praca wyszla porzadna (sam pisalem) i efekt 20 pkt. Jak bym mial ja wyceniac to by musialo pewnie wyjsc sporo, ale skonczylo sie na tym, ze trafila do kogos z rodziny :P .

Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac. Cena w moim przekonaniu wydaje sie byc atrakcyjna ;)

Sinecod - Pon 01 Paź, 2007 18:33

Cytat:
Warto dodac, ze samo kupienie pracy nie zalatwia sprawy, bo jezeli trafimy na 'wymagajaca' komisje to sprawa szybko wyjdzie najaw, dlatego warto sie tez samemu dobrze przygotowac.
skrajnym de=bilizmem byloby nie przeanalizowanie tego "gotowca"

P.S A czemu de=bilizm jest ocenzurowany?! Przeciez to jest choroba .... Polecam wikipedie np. ...