CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Update?
qBert - Czw 13 Wrz, 2007 19:08 a mi się wyświetliło że się ściągnął update i zrestaruj aby aktualizować. A co ja na to? Nie wyłączam kompa aż dobry up przyjdzie domeztoz - Czw 13 Wrz, 2007 19:22 nie no powinna byc jakas alternatywa... beta wracaj...qBert - Czw 13 Wrz, 2007 20:19 http://board.counter-stri...pic.php?t=68853kiciper - Pią 14 Wrz, 2007 04:05 dziala a jak tak walczylem instalacje zmiana ster + inne
boze jakie czubki.... bez komentarzaopar - Pią 14 Wrz, 2007 06:50 heh dobre - wczoraj grałem chwil kilka ale nie odczułem .. ale jak to tak funkcjonuje to ja jestem offline
i tak wiadomo gdzie gram adaxdk - Pią 14 Wrz, 2007 07:24 nowe frendsy to nic w porownaniu do mojego egzaminu dziś:/
frendsy da sie jeszcze jakos ogarnac
życzcie mi powodzenia
ja od razu mówie "niedziekuje"
Ale tak na marginesie to te nowe frendsy nie sa az tak skomplikowane. Tylko jedna mała sprawwa mnie zastanawia. Nie moge znalezc tam "Player list" tzn. jest tam cos takiego, ale nie widac kto gra - dokładnie i pod jakim nickiem. Chociaz ja nie moglem tego znalezc. Pozatym jak juz zdazylismy przetestowac, to wiadomosci prywatne strasznie moga przeszkadzac, zwłaszcza jak sie trafi na jakiesgo "upierdliwego kolege", który bedzie chciał sobie pozatrowac
Jak zacznie sie flood to wiadomosci prywatne moge przysłonic 1/5 ekranu
Ide na egzamn . cUdomeztoz - Pią 14 Wrz, 2007 08:45 jaki egzamin?Rider - Pią 14 Wrz, 2007 08:54 Widocznie ważny gl Adaxiu a player list masz jak wejdziesz w menu frends standardowo Shift+Tab i tam masz Player List aktualną z którą grasz i poprzednie z jaką grałeś na poprzedniej mapie.adaxdk - Pią 14 Wrz, 2007 10:34 Egzamin mialme z Międzynarodowe uwarunkowania administracji publicznej. Z dziekan roku Po ciezki 45-minutowym boju dostałem "naciągane" trzy
Rider, tak ale nie widac jaki nick jest jakio ze na steami i w grze.
Na przykład ja na steamie mam nick "Just`Viper" a juz w grze wiadomo, a własinie tego nie widac.MIKAS - Pią 14 Wrz, 2007 13:37 najbardziej gowniane jest to,ze mi zwiesza calego csa jak to walone menu wlaczam