CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - fragmentowanie demka
nowik - Sob 22 Wrz, 2007 11:30
domeztoz napisał/a:
wiem psycholu bo kiedys sie tak bawilem... ale jak ustawilem zeby mi robilo 60 scrinow na s to po chwili mialem zapelniony hdd. 1 screen=1 plik jpg imo videomatch to zal nc
ja chce po prostu zrobic 3 minutowy wycinek z 30 minutowego demka i zeby ten wycinek byl jako oddzielne demo [wycinek.dem] <zalamka>
Nie jpg a BMP;) a nowego demka to nie nagrasz, jedyne co to zapiszesz do tych BMP a potem to w videomatchu (czy jak on sie tam nazywal) scalisz
A swoja droga odpusc sobie lepiej filmik bydzi, bo to naprawde dluga i denna praca. Zacznij najpierw od takich krotkich filmikow o sobie a potem dopiero mozesz sprobowac zajac sie czyms wiekszym A i bez duzego HDD nie masz nawet co kombinowac, 1 screen zajmuje bodajze cos kolo 1,5 MB a potrzeba okolo 25 kl/s czyli mozesz sobie przeliczyc jak szybko miejsce bedzie uciekac domeztoz - Sob 22 Wrz, 2007 11:48 wiem o tym bo kiedys bawilem sie videomatchem... i problem sie pojawil w momecie gdy hhd full