CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na lydka
domeztoz - Wto 25 Wrz, 2007 20:20 jezeli ktos chce demko(ktore mnie osadzi ) to moge dac na pw... nie mam nic do ukrycia... to lydka zacza swoje zaczepki na nuke do mnie... a na duscie skonczyl...bamc - Wto 25 Wrz, 2007 21:48 a Ty domez taki kabelek jestes? domeztoz - Wto 25 Wrz, 2007 22:27 ostatnio tak! WOJTAS - Wto 25 Wrz, 2007 22:51 nie tak ostatnio adaxdk - Wto 25 Wrz, 2007 22:54 Hymm.. byłem na servie, widziałem ze cos sie dzieje złego, ale byłme troche zajety na gg, co za tym idzie: sorrki za AFK.
Lubie Łydke, ale za takie teksty (jak na screanie) to bym mu dał w morde na żywo.
Nawet jeżeli była by jakas prowokacja to nie usprawiedliwia obrazanie rodziny.
Jestem za wyraznym Ostrzeżeniem dla łydki.qBert - Wto 25 Wrz, 2007 23:16 czekam na demo domez... daj na ftpa to każdy oceni sobie... No aperrzede wszystukikm teczka domeztoz - Śro 26 Wrz, 2007 09:17 teczka mial demo juz wczoraj...Moras - Śro 26 Wrz, 2007 09:29 imo lydka tak czy siak juz dawno powinien wyleciec, a reszta wyjdzie w "praniu" ;popar - Śro 26 Wrz, 2007 09:37 Nie znam sytuacji - bo byłem w przeciwnym team... Jedyne co mi się kojarzy to fakt, że łydka jest stosunkowo młody i raz do mnie coś tam sapał (nie pamietam o co) - takie texty proste... coś tam powiedziałem do niego i ucichł, ale sądząc po mym doświadczeniu ma naturę cwaniaka przez mic qBert - Śro 26 Wrz, 2007 10:04
Cytat:
nie wiem jak zaczac, mi sie wyddaje ze lydka nie wytrzymal txt trela ( i to wacale nie musialy byc txt na Bydzi , bo kiedys bylem swiadkiem jak trel jechal po lydce na innym serwerze