CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE
qBert - Sob 29 Wrz, 2007 10:53 jeśli chodzi o tego bana to historię znam doskonale ponieważ:
a) grałem wtedy na serwerze
b) przejrzałem logi
c) obejrzałem demko z nuke i dust
Ja jestem za tym abyś trochę odpoczął i nabrał pokory. Generalnie proponuję sprawdzian, czy Ci zależy. Załóżmy że dajemy Ci szansę. Tzn. za miesiąc przypominasz się że czekasz na unbana i wtedy zaczynasz grać. Ale jak zapomnisz albo zrobisz to za wcześnie to cu...no. 10 - Sob 29 Wrz, 2007 10:54 popieram. skrócic mu perma o połowex0x - Sob 29 Wrz, 2007 10:55 Temat postu: Re: PROSBA O ODBANANOWANIE
LYDZIA napisał/a:
ZACZOL TREL I DOMEZ SMIALI SIE ZE MNIE PRZEZ 1:30 godz I NIE WYTRZYMALEM SAM ICH ZACZOLEM PRZEDRZEZNIAC I PYSKOWAC
zastanów się co piszesz wjechałeś na rodzine " TWOJA STARA SZCZA NA STOJACA A STARY NA KUCAJACA"
LYDZIA napisał/a:
NAJLEPSZE JEST TO ZE NA MOIM SADZIE MNIE NIE BYLO AGRRHH!!! NIKT MNIE NIE POWIADOMIL TO BYLO EXTRA !
wezwanie na forum listem poleconym miałeś dostać od adminów??
LYDZIA napisał/a:
I TO CO PISALEM (wyzwiska) BYLY Z HUMOREM I TREL NAWET Z JEDNEGO ZARTU SIE USMIECHNA --- ":D"
szczególnie jak nazwałeś domeza dziecko
dla niektórych były śmieszne dla niektórych nie, na rodzinę nie powinieneś nic mówić
LYDZIA napisał/a:
PROSZE O ULASKAWIENIE
PISZE gracz "lydka" z serveru BYDZIA - spedzam na bydzi kazde wolne popołudnie, na bydzi sie nauczlem grac i gralem az do wczoraj....<szkoda>
trel gra tu jeszcze dłużej czyli idąc twoim tokiem myślenia nie powinien wcale dostać bana.adaxdk - Sob 29 Wrz, 2007 11:23
LYDZIA napisał/a:
ALE TO ONI DO TEGO DOPROWADZILI
Dlatego nietylko ty masz kare.LYDZIA - Sob 29 Wrz, 2007 11:27 oki dobi qbert troche dlugo miesiac ale zobaczymy...HeSS - Sob 29 Wrz, 2007 11:58
LYDZIA napisał/a:
hwss nie mowie ze unbana ale o polowe krotszego albo jeszcze bardziej pozatym ty sam nie jestes wporzo POZDRO !
masz do mnie jakis bol , czy moze chodzi ci o to ze powiedzialem do ciebie wtedy na duscie "zamknij mor... bo mnie juz wkur.. ? o to ci chodzi moge sie do tego przyznac ? i co pasi ? ale nie czepiam sie ludzi i co NAJWAZNIEJSZE nie wyzywam rodziny ?! jak cos to moge i ja otrzymac bana, za to co powiedzialem ? ale ty to juz przeginasz i to nie 1 raz tylko kilka ? pozdrowka elo !bamc - Sob 29 Wrz, 2007 12:17 sory ale od smiechu nie moge sie powstrzymac lydka trzeba bylo mnie przezywac bo ja mam takie cos w pompie i gowno mnie interesuje co takie no lify jak niektore dzieciaki maja do powiedzenia traktuje to z przymrozeniem oka a ze trafiles na domezotoza to masz zonka leje z tego ze domeztoz tez ma bana trzeba bylo olac go widac ze malo scen znasz wez sobie na quake 3 scene zagosc albo ET tam to dopiero masz jazdy grałem z 6 lat na q3 clan arena to tam leca takie teksty ze bluzgator.pl wysiada ja rozumiem bana za czity/tk/albo za botowanie ale za przezywanie? wez....RadukE - Sob 29 Wrz, 2007 12:32
foXx napisał/a:
LYDZIA napisał/a:
hwss nie mowie ze unbana ale o polowe krotszego albo jeszcze bardziej
A ile to jest polowa z nieskonczonosci?
czlowiek z roli napisał/a:
popieram. skrócic mu perma o połowe
buahahaha nie moge z tego co tu piszecie ^^
btw.. kara musi byc 3 miesiace proponuje ewentualnie prezent na swieta mozna mu zrobic i odbanowac pare dni wczesniej Sinecod - Sob 29 Wrz, 2007 12:59
RadukE napisał/a:
btw.. kara musi byc 3 miesiace proponuje ewentualnie prezent na swieta mozna mu zrobic i odbanowac pare dni wczesniej
Agree
Jak dla mnie to ty chlopczyku ... powienies ciutke dorosnac ..poziom twoich dokonan (wypowiedzi) jest dziecinny i nieprzejawia zadnych pozytywnych wartosci
mowiac po twojemu POZDRO !adaxdk - Sob 29 Wrz, 2007 13:16 hehe a może jakaś rekompensata za straty moralne na konto bydzi
to będzie jakiś argument o skrócenie kary