CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Plugin na reconnect
molti - Wto 02 Paź, 2007 14:02 Pomysl sam w sobie nie jest glupi, ale wydaje mi sie ze nie przejdzie bo bardzo duzo ludzi robi rekony. Nie wszyscy robia to dla stat, niektorzy, tak jak qbert mowi, poprostu dla kasy...Uczulony` - Wto 02 Paź, 2007 14:57 qBek ty materlialisto
@ topic nie potrzebne, lepiej naprawic plugin od dmg'ai.S.b - Wto 02 Paź, 2007 15:17 już dawno to powinno być właśnie po to, żeby gra była sprawiedliwa, a nie, kupi ktoś aLL, zabiją go, i ma 0$, robi reccona i już ma 800$ wnerwia mnie to maxymalnie, lamerstwo i tyle, bo jeden z drugim ma za słabe "staty" bo ma 1 do 3 to już reccon, bosheeeeeeeeedomeztoz - Wto 02 Paź, 2007 15:24 tak irys ale to nic nie da... taki plugin mozna pewnie obejsc... jak juz pisalem wczesniej HeSS - Wto 02 Paź, 2007 15:33 kolejny elo pomysl ... co wam to przeszkadza jak ktos robi reconnect ? sam czasami robie bo mi wolno jak kazdemu innemu ? normalna rzecz po cos to jest to chyba wolno to robic ... to raz a dwa takie kickowanie za reconna jest przewaznie na DM ?lnk - Wto 02 Paź, 2007 16:10 tera wszyscy dla kasy robia , a przed takim wyjsciem " omg ale mam staty na bydzi 1 TP" : - )Rider - Wto 02 Paź, 2007 16:23 widziałem taki plugin ale w sumie on nie jest potrzebny, jak ktoś gra dla stats to niech gra i sie podnieca Jak ktoś robi dla kasy to niech robi ja nie widze takiej potrzeby no ale inni widzą reasumując jestem na nie x0x - Wto 02 Paź, 2007 16:39 plugin ten to strata czasu tylko, lepiej skończyć strefy do bikini itp.ritarded l. - Wto 02 Paź, 2007 22:49 rc jest po kase ;xBo$s - Śro 03 Paź, 2007 07:51
domeztoz napisał/a:
kick za 'rekonekt' to ja wpisze 'retry' albo wyjde i wejde jeszcze raz... imo nie potrzebne
Wtedy też kickuje Po prostu działa to tak, że po wyjściu z serwa nie wpuści tego Steam_id przez kilkanaście sekund (ale chyba tylko jeden raz, jak drugi raz będziesz chciał się połączyć to już wejdziesz)
IMO niepotrzebne (bo zdarza mi się nieraz robić recona i często to pomaga ). Ja radzę najpierw naprawić plugin od dmg.