CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Radeon 9550 - stery itp.
WEGier - Czw 04 Paź, 2007 15:11
qBert napisał/a:
ROSOMAK napisał/a:
dzis po pracy oblukam wszystko i mam nadzieje ze bede mogl juz normalnie pograc , a jezeli omegi to chyba najnowsze brac co
z tego co się orientuję to najnowsze często nie oznacza najlepsze do csa. Nie zapominajmy jaka to jest stara gra...
dokładnie ! Jak mi już kiedyś pomógł tiopik > zainstalowałem najnowsze (niby stabilne) to miałem czarne sciany. Używam tylko i wyłącznie pudełkowych - sprzed 2 lat i są de best. Tylko jak chcę zagrać czasami w STALKERa to muszę dawać najnowsze.
CS działa na starych dobrych sterach najlepiejqBert - Czw 04 Paź, 2007 15:58 kumpel opowiadał mi o niezłych sterach jakie maiła do jakiegoś tam radka. Jak ktoś pisał na gg do niego to razem z wyskakującym komunikatem w rogu, znikały mu ściany w Q3
mimowolnie miał WH Sinecod - Czw 04 Paź, 2007 17:47 a niepamietacie jak bodajze na Radeonach 9200 SE (chyba) niebylo tekstur scian w CS-ie?domeztoz - Czw 04 Paź, 2007 18:23 to ja kce takiego rada Sinecod - Pią 05 Paź, 2007 09:14
Cytat:
to ja kce takiego rada
ale to beznadziejna karta ... cos ala zintegrowana karta graficzna w laptopach ... adaxdk - Pią 05 Paź, 2007 09:59 szczeze mówiąc to wszytko co "zintegrowane" jest do niczego. ROSOMAK - Pią 05 Paź, 2007 18:49 Panowie podpowiedzcie co tam poustawiac aby dobrze sie gralo
Sinecod - Sob 06 Paź, 2007 07:42 jak to co ? wszystkie suwaki do optymalnej wydajnosci czyli najbardziej w lewo :> A polecam KLIK