CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - logowanie
nowik - Czw 04 Paź, 2007 19:12 Narzędzia -> opcje -> bezpieczeństwo -> hasła o to chodziło ?ciasteczkowy - Czw 04 Paź, 2007 19:32 a gdzie jest bezpieczeństwo w XpBo$s - Czw 04 Paź, 2007 20:11
qBert napisał/a:
Ale tak, że muszę wpisać 'q' Wtedy wyświetla mi się 'qBert' razem z hasłem.
Norma, ponieważ jak forum się ładuje to w polu na nick jest napisane "nick" i FF myśli że tam coś jest napisane i nie podmienia tego. Wyjściem jest kliknięcie na pole nick (wtedy napis nick znika) przed załadowaniem strony (FF uzupełnia pola zaraz po załadowaniu strony do końca).
qBert napisał/a:
Ale mam taki problem z kolei na stronie www.hattrick.org
Nie wiem dlaczego ale muszę wpisywać nick i hasło co rusz...
Poszukaj na forum mozillapl.org . Czytałem kiedyś wątek co zrobić, gdy strona nie pozwala na zapamiętywanie hasła.nowik - Czw 04 Paź, 2007 20:12
ciasteczkowy napisał/a:
a gdzie jest bezpieczeństwo w Xp
chodzilo mi o FF i ustawienia gdzie sa przechowywane hasla, o to co pytal Kubek ;PWEGier - Czw 04 Paź, 2007 21:57 LOGIN : ciasteczkowy
HASŁO : prawiepro albo chcę być pro
BABCIA - Czw 04 Paź, 2007 22:31
WEGier napisał/a:
LOGIN : ciasteczkowy
haslo jestem lamaSinecod - Pią 05 Paź, 2007 09:15
BABCIA napisał/a:
WEGier napisał/a:
haslo jestem lama
dziwne takie haslo: babcia lama
Ale to pewno ciastek i jego poczucie humoru SiD - Pią 05 Paź, 2007 11:46 ludzie wszystko za trudne ! ciastek ma hasło "cccc" żeby nie zapomieć i w dodatku ma zapisane na różowej karteczce przywiązanej błękitną wstążką do monitora