To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // Aqq

opar - Pon 08 Paź, 2007 06:47

to samo co post wyżej : nic dziwacznego ZA, nic szczególnego PRZECIW :E
Uczulony` - Pon 08 Paź, 2007 07:04

za malo postow :P dobij do mnie to pogadamy :D na nie narazie
ROSOMAK - Pon 08 Paź, 2007 07:23

Poczekaj az zwolni sie kolejne miejsce w obsadzie bydzi i wtedy obwies sie transparentami . Jak narazie na nie ze wzgledu na wystarczajaca ilosc adminow.

Pozdro

Rider - Pon 08 Paź, 2007 07:31

Bardzo porządny gracz bydzi :D W sumie od H@ i S@ zależy czy jest wolne miejsce ja nie widze przeciwskazań ;)
Sinecod - Pon 08 Paź, 2007 08:14

nie
WEGier - Pon 08 Paź, 2007 08:26

qBert napisał/a:
znam, lubię ale jednak na nie. Ale tylko dlatego że właśnie na miejsce potka już ktoś inny doszedł...

jw

dodam tylko że nastąpiła u Ciebie bardzo duża zmiana na pozytywne w ciągu ostatniego roku. Dlatego przy wolnej kandydaturze będę na tak .... ale odwiedzaj częściej forum i się udzielaj bo z funkcją adma jest także obowiązek forum - musisz znać ludzi i ludzie ciebie - ale oczywiście nie na siłę, nie pisz odrazu 500 bzdurnych postów, bo efekt będzie wręcz przeciwny

x0x - Pon 08 Paź, 2007 08:47

jestem na tak niby doszedł jeden Rider za potka ale i tak często jeszcze brakuje admina, z wyjątkiem późnych wieczorów i nocy kiedy jest po 3-4 adminów ;p
adaxdk - Pon 08 Paź, 2007 08:56

nie mozna wymagac zeby bylo 24/h.
:chytrus:

x0x - Pon 08 Paź, 2007 09:14

mi wystarczy 23/h :P ale tak serio gram czasami przez 3 h i nie ma żadnego admina
Aqq - Pon 08 Paź, 2007 10:21

sory z góry, że piszę w swoim temacie jednak chcem dodać małe sprostowanie mianowicie nie wiedziałem, że za potka wszedł Rider myślałem iż został on poprostu przyjęty bez względu na rezygnazje kolegi z serwera, jeżeli wasz skład jest cały to moja prośba powinna zostać zamknięta do ponownego rozpatrzenia wtedy kiedy zwolni się u was miejsce, w tym czasie postaram się powoli poprawić swój wizerunek na forum pzdr.:)