CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja usunięcia mapy de_forge.
bamc - Sob 13 Paź, 2007 14:27
w0mbat napisał/a:
dobra moras idąc twoim tokiem myślowym to wywalmy wszystkie mapy zostawmy tylko
-dust
-dust2
-nuke
-azteck
-inferno
-kabul
resztę wywalmy bo przecież nie są grane.
JESTEM na NIE
jakiś remake aztec'a ? :o [joke ofc]molti - Sob 13 Paź, 2007 15:09 Mozna, a nawet trzeba na cos zamienic. Tylko na jakas nowa mape, a nie badziewiarska przerobke na ktorej nikt nie chce grac...Uczulony` - Sob 13 Paź, 2007 15:16 z mapa de_forge jest wszystko wporzadku , to z wami jest zle ,
na tej mapie terro raszuje a ct sie broni , nie ma tu miejsca na kampienie , ja wiem wy nie lubicie takich map ale ja jak najbardziej,
a ze nikt nie gra to trzeba wyrzucic zeby zrobic miejsce... na co to juz czas pokazeMIKAS - Sob 13 Paź, 2007 15:57
VorteX^^ napisał/a:
nie przeszkadza, wiec po co
Rider - Sob 13 Paź, 2007 17:00 Ja bardzo lubie tą mapke ale nie chce być grana niestety Zdecydowanie wole ją od kibla psychic - Sob 13 Paź, 2007 17:29 mysle, ze wystarczy cbble
out;]foXx - Sob 13 Paź, 2007 18:28 Zostawić, zawsze na nią votuję jak jest wśród "piątki" do votowania.Sinecod - Sob 13 Paź, 2007 21:08 ale po co nam cos czego nielubicie i niegracie?!
WYWALIC !
p.s szkoda ze niema takiego emota "kciuk w dol" jak to sie w rzymie robilo z przegranym gladiatorem qBert - Sob 13 Paź, 2007 22:54
Cytat:
p.s szkoda ze niema takiego emota "kciuk w dol" jak to sie w rzymie robilo z przegranym gladiatorem
jak znajdziesz taki gdzieś w necie i ładnie poprosisz to dodadzą
Tak właśnie było z emotem którego użyłem powyżejUczulony` - Nie 14 Paź, 2007 07:46
Sinecod napisał/a:
ale po co nam cos czego nielubicie i niegracie?!
WYWALIC !
kto powiedzial ze nie lubimy??, nie jest grane bo wiekszosc nie lubi, dlatego wywalamy, bo nie jest grana.