CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D
MIKAS - Pon 22 Paź, 2007 16:37 @qb:
miech w zupelnosci nie wystarczy.Mysle,ze do 18 powinien dojrzec
BTW LYDK@ nie spamuj w swoim topicu po kazdej wypowiedzi na nie LYDZIA - Pon 22 Paź, 2007 16:44 qbert czekalem miesiac na zdjecie bana i mam czekac drugi jak nawet nie zagralem ? jak mowi cos tam sobie domez i reszta swiata niech sobie mowia Umowa byla taka ze zdejmiesz i dasz mi szanse a nie ze domez cos napisze i nie bede mogl wejsc, pozatym domez zawesze w moim stosunku bedzie na NIE a jego koledzy foxx czlowiek z roli mikas itd tez mnie nie lubia i tez beda na nieritarded l. - Pon 22 Paź, 2007 16:58 domeztoz - Pon 22 Paź, 2007 17:05 zeby miec kolegow to trzeba ich do siebie czyms przekonac... a i nie wiedzialem ze podpisywales z qbertem jakas umowe... a moim zdaniem 'perm' to perm a nie miesiac... i jestem pewien w 100% ze dalej zachowywalbys sie jak dziecko bo nim jestes... grow up little champ ile razy mam to pisac zanim zrozumiesz? ja decyzji nie podejme o odbanowaniu ale sam pokazujesz kim jestes swoimi postami. mam nadzieje ze jak bedziesz starszy i madrzejszy to spojzysz na to z innej strony i bedzie ci troche glupio...kiciper - Pon 22 Paź, 2007 17:10 z tego co pamietam mial sie zgloscic za miesiac (takie chyba byly slowa teczufki)
ja za oddbanowaniem no. 10 - Pon 22 Paź, 2007 17:29 Ej nie czaje o co Ci chodzi. Zamiast przyjśc jeszcze raz przeprosic i kulturalnie poprosicć o unbana, to wpadasz i piszesz w sposob taki jak by to był czyjś obowiązek "natychmiast mnie odbanujcie!bo juz i tak!" a jeśli sie ktoś z Tobą nie zgodzi to z podtekstu można wywnioskowac "japa,nie jesteś @, gadam z qbertem a nie tobą"Bo$s - Pon 22 Paź, 2007 17:33 Nie :!:
Powody wyżej +
CS jest od 16 lat. I nie chodzi mi tu o ilość świeczek na urodzinowym torcie, ale o dojrzałość w ogólnym tego słowa znaczeniu. Myślisz, że wszyscy się sprzysięgneli przeciw Tobie ? Po prostu Twoje zachowanie jest antypatyczne i niekoleżeńskie. Coś jak rozwydrzony bachor, który myśli, że wszystko mu wolno. Nabierz trochę ogłady.. Poza tym wypowiedziami (ich stylem i bardzo ubogą wartością merytoryczną w nich przekazywaną) w tym topicu udowadniasz wszystkim, że ban został przyznany należycie i przez długi czas powinien pozostać niezdjęty.
Innymi słowy:
Siemanara.WEGier - Pon 22 Paź, 2007 17:39 po primo bydzia to nie tylko admini ale głównie users/players i jeżeli oni sobie nie życzą twojej osoby to mają ku temu ważny powód i ich wola będzie wzięta PRZEDE wszystkim
po drugie primo : ja mówie siemanara i przy tym będę trzymał tymbardziej po twoich pierwszych wypowiedziach
PS vorek i te jego zdjęcia foXx - Pon 22 Paź, 2007 17:48
LYDZIA napisał/a:
Umowa byla taka ze zdejmiesz i dasz mi szanse
To ja poczepiam się szczegółów: Masz umowę na piśmie? Czy tylko słownie, bo jeśli słownie, to tak jakbyś tej umowy nie miał
Siemanara. qBert - Pon 22 Paź, 2007 17:54
Bo$s napisał/a:
Powody wyżej +
Myślisz, że wszyscy się sprzysięgneli przeciw Tobie ? Po prostu Twoje zachowanie jest antypatyczne i niekoleżeńskie. Coś jak rozwydrzony bachor, który myśli, że wszystko mu wolno. Nabierz trochę ogłady.. Poza tym wypowiedziami (ich stylem i bardzo ubogą wartością merytoryczną w nich przekazywaną) w tym topicu udowadniasz wszystkim, że ban został przyznany należycie i przez długi czas powinien pozostać niezdjęty.
To samo myślę Łydka. To co napisał to sama prawda. Myślałem że trochę skruszejesz przez tego micha, że przyjdziesz i ładnie poprosisz. Ludzi piszą tak/nie a Ty wylatujesz na nich z j@p@... Proponuję kolejny miesiąc na przemyślenie sytuacji i wtedy się dowiemy czy się zmieniłeś, czy też nie. Trochę tutaj krótko grasz, na forum nie wchodzisz to nie znasz wielu spraw które były na bydzi. Ale czasami patrzę jak ktoś się zmienił i NIE WIERZE! Dosłownie NIE WIERZE! Chciałbym tak się poczuć patrząc na Ciebie jak dostaniesz tego unbana...