CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co oznacza Twój nick?
Moras - Pon 29 Paź, 2007 18:41 gralem kiedys w taka gierkie mmorpg "tibia", mialem tam nicka "morathorn" - kumpel wymyslil "moras" jako skrot od niego i tak jakos zostalo ciasteczkowy - Pon 29 Paź, 2007 19:04 ciasteczkowowy potwór nie wiem dlaczego ale jest fajne
Nicka też mam od poczatku jeszcze jak grałem w Medal of honor i poznałem tam Vegete siatkarz - Pon 29 Paź, 2007 19:04 no siatkarz bo kiedys byl siatkarz^^ ale daszki zniknely bo jakis lol powiedzial mi ze tak tylko homoseksualisci maja wiec znikly hahah kiedys gralem jescze na niku ~el'siatek czy jakos tak... no i jeszcze creatura - czesc tytulu piosenki (tej co byla w reklami fiata bravo) ;p a ze bardzo mi sie spodobala to tez tak zostalo... ale najbardziej wole nick siatkarz
ps. ciekawy topic! x0x - Pon 29 Paź, 2007 19:41 hmm na początku mojej przygody z cs'em gdy grałem na PCL'u miałem nick Scholes, tak każdy znajomy w drużynie i w szkole mówią do mnie już od ok. 10-11 gdy skończyłem z tym głupim serwem postanowiłem zmienić nick nie wiedziałem na jaki więc zauważyłem że kolega gra z nickiem QwQ, i wymyśliłem coś prostego x0x(0-zero nie o)później ktoś się zapytał co znaczy "ksoks" jedi zaczął czytać koks a ja myślałem co znaczy ksoks i jeszcze nie wymyśliłem
PS. jak ktoś wymyśli co znaczy x0x niech napisze ritarded l. - Pon 29 Paź, 2007 19:54 moze meksykanin z dwoma antenami w rekach?nowik - Pon 29 Paź, 2007 20:33
siatkarz napisał/a:
ps. ciekawy topic!
Taki Topic juz byl zakladany przeze mnie ale niestety poszedl w zapomnienie razem z dzialem humor domeztoz - Pon 29 Paź, 2007 20:38 'ask my mom'Sinecod - Pon 29 Paź, 2007 20:52 Kiedys bylem chory ..to chyba bylo zapalenie oskrzeli mamusia kupila SINECOD i mi sie nazwa spodobala
btw .lezalem 3 tyg w lozku bamc - Pon 29 Paź, 2007 22:25 moj nick wzial sie jakos w 2-3 klasie podstawowki, kiedy to jako dziecko jaralem sie graffiti i w sumie nick nic znaczy. Podobala mi sie kombinacja liter "bamc" i tak w sumie od q3, poprzez ET, WSW i na CS konczac zostalo :dadaxdk - Pon 29 Paź, 2007 22:28
bamc napisał/a:
moj nick
na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj
Jednym słowem piguła Joke bamcu nie gniewaj sie