To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Co oznacza Twój nick?

Moras - Pon 29 Paź, 2007 18:41

gralem kiedys w taka gierkie mmorpg "tibia", mialem tam nicka "morathorn" - kumpel wymyslil "moras" jako skrot od niego i tak jakos zostalo :P
ciasteczkowy - Pon 29 Paź, 2007 19:04

ciasteczkowowy potwór nie wiem dlaczego ale jest fajne :P
Nicka też mam od poczatku jeszcze jak grałem w Medal of honor i poznałem tam Vegete :D

siatkarz - Pon 29 Paź, 2007 19:04

no siatkarz bo kiedys byl siatkarz^^ ale daszki zniknely bo jakis lol powiedzial mi ze tak tylko homoseksualisci maja wiec znikly xD hahah kiedys gralem jescze na niku ~el'siatek czy jakos tak... no i jeszcze creatura - czesc tytulu piosenki (tej co byla w reklami fiata bravo) ;p a ze bardzo mi sie spodobala to tez tak zostalo... ale najbardziej wole nick siatkarz :)

ps. ciekawy topic! ;]

x0x - Pon 29 Paź, 2007 19:41

hmm na początku mojej przygody z cs'em gdy grałem na PCL'u miałem nick Scholes, tak każdy znajomy w drużynie i w szkole mówią do mnie już od ok. 10-11 :P gdy skończyłem z tym głupim serwem postanowiłem zmienić nick nie wiedziałem na jaki więc zauważyłem że kolega gra z nickiem QwQ, i wymyśliłem coś prostego x0x(0-zero nie o)później ktoś się zapytał co znaczy "ksoks" jedi zaczął czytać koks :) a ja myślałem co znaczy ksoks :/ i jeszcze nie wymyśliłem :(
PS. jak ktoś wymyśli co znaczy x0x niech napisze :D

ritarded l. - Pon 29 Paź, 2007 19:54

moze meksykanin z dwoma antenami w rekach?
nowik - Pon 29 Paź, 2007 20:33

siatkarz napisał/a:
ps. ciekawy topic! ;]

Taki Topic juz byl zakladany przeze mnie :D ale niestety poszedl w zapomnienie razem z dzialem humor :(

domeztoz - Pon 29 Paź, 2007 20:38

'ask my mom'
Sinecod - Pon 29 Paź, 2007 20:52

Kiedys bylem chory ..to chyba bylo zapalenie oskrzeli mamusia kupila SINECOD i mi sie nazwa spodobala :)

btw .lezalem 3 tyg w lozku :(

bamc - Pon 29 Paź, 2007 22:25

moj nick wzial sie jakos w 2-3 klasie podstawowki, kiedy to jako dziecko jaralem sie graffiti :D i w sumie nick nic znaczy. Podobala mi sie kombinacja liter "bamc" :D i tak w sumie od q3, poprzez ET, WSW i na CS konczac zostalo :d
adaxdk - Pon 29 Paź, 2007 22:28

bamc napisał/a:
moj nick

na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj :)
Jednym słowem piguła :) Joke bamcu :) nie gniewaj sie :)

nowik, czemu nie napisałeś nic o sobie ?